Στη Βουλη το αιτημα των ιδιοκτητων Τουριστικων Λεωφορειων για μονιμη μειωση των τελων κυκλοφοριας τους

Ερώτηση 18 βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών σχετικά με το αίτημα των Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων να σταματήσει η αδικία προς τον κλάδο τους να πληρώνουν διπλάσια τέλη κυκλοφορίας σε σχέση με άλλους επαγγελματίες και φορείς του κλάδου, όπως τα ΚΤΕΛ, συνυπέγραψε ο βουλευτής Δράμας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θ. Ξανθόπουλος.

Στην ερώτηση που κατατέθηκε με πρωτοβουλία του βουλευτή Κορινθίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Γιώργου Ψυχογιού και έχει την συνυπογραφή ακόμα 17 βουλευτών, αναφέρεται ότι είναι απολύτως δίκαιο, εύλογο και εφικτό να υλοποιηθεί το πάγιο αίτημα των ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων για τη μόνιμη μείωση των τελών, όπως έγινε τα τελευταία τρία χρόνια λόγω πανδημίας.

Πρόκειται για την διόρθωση μιας αδικίας που είναι πιο αναγκαία από ποτέ, καθώς ο κλάδος συνδέεται άμεσα με τις τοπικές κοινωνίες, αφορά σε μια ολόκληρη αλυσίδα επαγγελμάτων και βρίσκεται σε ένα κομβικό σημείο αντιμετωπίζοντας σε πολλές περιπτώσεις ζητήματα επιβίωσης, προσθέτουν οι βουλευτές που ζητούν άμεσες ενέργειες θέτοντας στον αρμόδιο Υπουργό το εξής ερώτημα:

«….Θα προχωρήσετε στην αναγκαία και μόνιμη μείωση των τελών κυκλοφορίας για τα τουριστικά λεωφορεία, που ζητά η Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Τουριστικών Λεωφορείων Δ.Χ., όπως ισχύει ήδη για άλλους επαγγελματίες και φορείς του κλάδου;»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.