Στη Ροδοπη την Τεταρτη η Δωρα Αυγερη

Ενόψει της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής την Πέμπτη

Στη Ροδόπη θα βρεθεί την Τετάρτη 10 και την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο των Συνεδριακών διεργασιών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, η Δώρα Αυγέρη, Αν.Τομεάρχης Υγείας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο πλαίσιο της πολιτικής εξόρμησης του κόμματος στην ΑΜΘ, ενόψει της ομιλίας του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής, την Πέμπτη 11/11 και ώρα 7μμ.

Την Τετάρτη 10/11 κλιμάκια με στελέχη του κόμματος θα εξορμήσουν σε όλη την Περιφέρεια. Στο επίκεντρο των περιοδειών είναι η νέα έξαρση της πανδημίας και η έκρηξη της ακρίβειας.

Η βουλευτής Β Θεσσαλονίκης, συνοδευόμενη από στελέχη τον Βουλευτή Δημήτρη Χαρίτου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ροδόπης,  θα έχει το εξής πρόγραμμα:

10:00  Επίσκεψη στα Αρριανά – βόλτα στο παζάρι

11:00   Επίσκεψη στο Κ.Υ. Σαπών

12:15    Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Κομοτηνής

13:15    Περιοδεία στην αγορά της Κομοτηνής

14:30   Επίσκεψη στο Κ.Υ. Κομοτηνής (πρώην ΠΕΔΥ)

17:30   Συνέντευξη Τύπου  (Ξενοδοχείο ΑΝΑΤΟΛΙΑ)

19:00  Συνάντηση με πολιτιστικούς συλλόγους

Πέμπτη 11/11

 08:00  Επίσκεψη στην ΕΡΤ Κομοτηνής και Συνέντευξη

Οι επισκέψεις στις άλλες ΠΕ

Την ΠΕ Δράμας θα επισκεφθεί η Όλγα Γεροβασίλη, Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Θα επισκεφθεί το ΚΥ Παρανεστίου, με αφορμή την απόφαση της 4ης ΥΠΕ που συρρικνώνει τη λειτουργία του, ενώ  θα συνομιλήσει και με το Δήμαρχο. Θα περπατήσει στην αγορά της πόλης και στη λαϊκή την επόμενη ημέρα. Θα συναντηθεί, τέλος, με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Δράμας και τον Εμπορικό Σύλλογο.

Στην ΠΕ Καβάλας θα βρεθεί ο Σωκράτης Φάμελλος, Τομεάρχης Περιβάλλοντος και Ενέργειας της ΚΟ. Η πρώτη του συνάντηση θα γίνει με τους εργαζόμενους της ENERGEAN OIL & GAS.  Θα ακολουθήσει επίσκεψη στο Χαλκερό και συνάντηση με φορείς για την μόλυνση της περιοχής. Στη συνέχεια θα συναντηθεί με το Δήμαρχο Καβάλας κ. Θ. Μουριάδη και τη ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Α.Ε. και ακολούθως θα επισκεφθεί το Νοσοκομείο Καβάλας. Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί με σύσκεψη με τον  επαγγελματικό – βιοτεχνικό – εμπορικό κόσμο της Καβάλας  με θέμα: «ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ – ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ»

Την ΠΕ Ξάνθης θα επισκεφθεί ο Γιάννης Μπουρνούς, βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Θα συναντηθεί με εκπαιδευτικούς στο Δροσερό, συλλόγους, θα επισκεφθεί το ΚΥ Αβδήρων, θα συνομιλήσει με τους Δημάρχους Αβδήρων και Τοπείρου, ενώ θα κάνει περιοδεία στην αγορά της Πόλης και την Παλιά Πόλη και θα επισκεφτεί τους Τοξότες και το Εύλαλο.

Στην ΠΕ Έβρου θα βρεθεί ο Θοδωρής Δρίτσας, τομεάρχης Άμυνας της ΚΟ. Ο κ. Δρίτσας θα έχει συνάντηση με την διοίκηση του Οργανισμού Λιμένα Αλεξανδρούπολης. Στη συνέχεια θα επισκεφτεί την αγορά της πόλης για να συζητήσει με τους εμπόρους και τους καταναλωτές. Το απόγευμα στις 17:30 θα γίνει ανοιχτή συνάντηση –  συζήτηση στις Φέρες  στο δημοτικό θέατρο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.