Στεφανος Κασσελακης: «Οι πολιτες να ψηφισουν για ενα πιο δικαιο κρατος στην αμεση ζωη τους που ειναι η αυτοδιοικηση»

Να κατέλθουν στις κάλπες κάλεσε τους πολίτες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ

Στο δημοτικό σχολείο Εκάλης, όπου τον υποδέχτηκε η υποψήφια δήμαρχος Κηφισιάς κ. Παπάζογλου, ψήφισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Άκουσα νωρίτερα τον πρωθυπουργό να λέει ότι σήμερα είναι η μέρα που οι Έλληνες επιλέγουν τους τοπικούς άρχοντές τους. Nομίζω έχει έρθει η μέρα να αλλάξουμε την ορολογία» ανέφερε ο ίδιος στις δηλώσεις που ακολούθησαν, τονίζοντας πως «οι Έλληνες πρέπει να επιλέγουν τους τοπικούς υπηρέτες τους. Ανθρώπους που έχουν προϋπηρεσία στην εργασία, στην κοινωνία, με καθαρά χέρια, που είναι εδώ να υπηρετήσουν τον Έλληνα και την Ελληνίδα, χωρίς αλαζονεία και πάνω απ’ όλα με διαφάνεια». 

«Σήμερα καλώ τους Έλληνες και ειδικά τους νέους και τις νέες μας να έρθουν στις κάλπες και να στείλουν ένα μικρό μήνυμα: ότι η Ελλάδα δικαιούται καλύτερη μοίρα από κακοδιαχείριση, από αμέλεια και πάνω απ’ όλα από την σπατάλη που χρεοκοπεί τη χώρα στο μακροπρόθεσμο» πρόσθεσε για να τονίσει πως «το είδαμε και στη Θεσσαλία, το βλέπουμε σε όλη την αλυσίδα του μπλε κράτους». 

«Σήμερα είναι η γιορτή της αυτοδιοίκησης, αλλά πάνω απ’ όλα πρέπει να ψηφίσουν για ένα πιο δίκαιο κράτος στην άμεση ζωή τους που είναι η αυτοδιοίκηση» κατέληξε καλώντας τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.