Σταση αναμονης για την Διακομματικη απο τον Δημητρη Χαριτου

Ο βουλευτής Ροδόπης βλέπει πλήρη διάψευση των προσδοκιών των πολιτών της περιοχής από την Επιτροπή

Στάση αναμονής για την «επαναλειτουργία» ή μη της Διακομματικής Επιτροπή η οποία βρίσκεται σε «ύπνωση» όπως χαρακτηριστικά δήλωσε κρατάει ο βουλευτής Ροδόπης Δημήτρης Χαρίτου.  Ερωτηθείς σχετικά με τα έργα και τις ημέρες της Διακομματική, μιλώντας στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για τεράστια καθυστέρηση στις εργασίες της Επιτροπής, παρά την έγκαιρη προειδοποίηση από πλευράς του ΣΥΡΙΖΑ για να μην παραμείνει «επικοινωνιακή» η διαχείριση των προβλημάτων της Θράκης, κάνοντας λόγο για πλήρη διάψευση των προσδοκιών των πολιτών της περιοχής. Ο ίδιος ωστόσο ξεκαθάρισε πως τα όσα διαμειφθούν ή όχι εντός Σεπτεμβρίου θα «καθορίσουν την στάση μας από εδώ και πέρα».

Από την άλλη ο βουλευτής Ροδόπης κάλεσε τους πολίτες να «κρατούν πολύ μικρό καλάθι» σε ό,τι αφορά και τις εξαγγελίες που αναμένονται δια στόματος του Πρωθυπουργού από το βήμα της ΔΕΘ. Ειδικότερα ο ίδιος κλήθηκε να σχολιάσει το «ράλι» ανατιμήσεων σε τιμές βασικών προϊόντων, την ενέργεια κ.α. κάνοντας λόγο για μία κυβέρνηση που παρακολουθεί «απαθής» και μεταθέτει τις ευθύνες στους πολίτες.

«Η πολιτική της κυβέρνησης, της ακρίβειας από την  οποία επωφελούνται  τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος της πολιτικής της. Αυτής που καθιέρωσε την 10ωρη εργασία και τις απλήρωτες υπερωρίες σε όφελος πάλι των μεγάλων  οικονομικών  συμφερόντων, του αποκλεισμού 20.000 νέων από τα πανεπιστήμια για να επωφεληθούν τα ιδιωτικά κολέγια, του αποκλεισμού των  μικρών επιχειρήσεων από τη ρευστότητα  σε όφελος των μεγάλων ομίλων» ανέφερε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.