Στα Στενα του Νεστου ο Στελιος Κουλογλου

Σε Καβάλα και Ξάνθη τα "142 χρόνια", σε κατάμεστες αίθουσες

Στην Καβάλα και την Ξάνθη βρέθηκε το Σαββατοκύριακο  ο ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος με την Νέα Αριστερά Στέλιος Κούλογλου , με αφορμή την προβολή της νέας του ταινίας “142χρόνια”. σε δύο κατάμεστες αίθουσες. 

Το Σάββατο, ο Στέλιος Κούλογλου βρέθηκε στη Στέγη Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας Ο Στέλιος Κούλογλου βρέθηκε αρχικά στη Στέγη Φίλων Γραμμάτων κ. Τεχνών Καβάλας όπου προβλήθηκε η ταινία και είχε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με το κοινό της πόλης, που γέμισε την αίθουσα. Παράλληλα, είχε σαν σκοπό να εκφράσει την αμέριστη συμπαράστασή του στα μέλη και τους φίλους της Στέγης, ενάντια στις μεθοδεύσεις της τοπικής Μητρόπολής, που επιχειρεί να αποσπάσει τον ιστορικό χώρο από τη Στέγη, που τον κατέστησε για δεκαετίες ένα πολύτιμο χώρο τέχνης, σκέψης και πολιτισμού για την τοπική κοινωνία και υποσχέθηκε να βοηθήσει περαιτέρω στην προβολή του αγώνα. 

Το πρωί της Κυριακής ο  Ευρωβουλευτής μετέβη στην Ξάνθη και, ειδικότερα, στο σημείο των Στενών του Νέστου, στη Γαλάνη, συνοδευόμενος μεταξύ άλλων από την συνυποψήφια ευρωβουλευτή με τη Νέα Αριστερά Αννέτα Τσελεπή και τον πρώην Υφυπουργό Στάθη Γιαννακίδη. Εκεί, παρέα με μια ομάδα  δραστήριων και προοδευτικών νέων, που αναδεικνύουν τις εντυπωσιακές φυσικές ομορφιές του τόπου τους, επισκέφτηκε το πεζοπορικό μονοπάτι ενώ συνομίλησε και με τους κατοίκους για την περαιτέρω ανάδειξη και αξιοποίηση. Όπως σημείωσε άλλωστε, πρόσφατα διοργάνωσε στις Βρυξέλλες μια ημερίδα για την ανάδειξη, μεταξύ άλλων, των τουριστικών προοπτικών της περιοχής της Αν. Μακεδονίας και Θράκης, μια περιοχή που έχει επισκεφθεί αμέτρητες φορές και διατηρεί στενούς δεσμούς. 

Το βράδυ η ταινία “142 χρόνια” προβλήθηκε σε έναν ακόμη ιστορικό χώρο, το Σπίτι Πολιτισμού της Φιλοπρόοδης Ένωσης Ξάνθης, παρουσία πλήθους κόσμου και ακολούθησε συζήτηση με το κοινό.

Το πρωί της Δευτέρας ο Στέλιος Κούλογλου, επισκέφθηκε το 3ο Γενικό Λύκειο Ξάνθης, ένα σχολείο-πρέσβη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, όπου συνομίλησε με τους μαθητές για την αξία της συμμετοχής στις ευρωεκλογές για τους νέους και, κυρίως, για όσους για πρώτη φορά θα έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.