Στα χερια του Ισμαηλ Λεβεντ η καθαριοτητα και τα τεχνικα εργα της Κομοτηνης

«Αλλαγή σκοπιάς» μεταξύ Γ. Γκαράνη και Ν. Σωτηρακόπουλου

Ο κύβος φαίνεται ότι ερρίφθη σχετικά με την πλήρωση του κενού στην αντιδημαρχία Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Τεχνικών Έργων Κομοτηνής, όπως αυτό έχει προκύψει από την αποχώρηση του έως πρότινος αντιδημάρχου, κ. Γιώργου Ζηλούδη. Συγκλίνουσες πληροφορίες θέλουν τον αντιπρόεδρο της ΔΕΥΑΚ, κ. Ισμαήλ Λεβέντ, να είναι ο εκλεκτός του δημάρχου Κομοτηνής, που θα αναλάβει τη «σκυτάλη» από τον κ. Ζηλούδη και συνάμα το απαιτητικό πόστο της καθαριότητας και των τεχνικών έργων του δήμου, από τα οποία εξαρτάται άμεσα η καθημερινότητα των δημοτών. Μετά από αυτήν την εξέλιξη, στη χηρεύσασα θέση του αντιπροέδρου της ΔΕΥΑΚ θα επανέλθει, όπως όλα δείχνουν, ο κ. Στράτος Τσακιρίδης.

Η ανάγκη για αμισθί αντιδήμαρχο επέκτεινε τις ανακατατάξεις από την αποχώρηση Ζηλούδη

Οι αλλαγές προσώπων στη διοίκηση του δήμου δεν περιορίζονται στις παραπάνω, καθώς όπως είχαμε επισημάνει σε πρόσφατο σχετικό δημοσίευμα, η αποχώρηση του κ. Ζηλούδη προκαλούσε ευρύτερες ανακατατάξεις, καθότι στην εκτελεστική επιτροπή του δήμου, αποτελούμενη από τους 6 αντιδημάρχους, θα πρέπει να συμμετέχουν δύο δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι θα εκτελούν τα καθήκοντά τους αμισθί. Από τη δημοτική ομάδα του κ. Πετρίδη την ιδιότητα του δημοσίου υπαλλήλου έχουν ο κ. Μανώλης Ταπατζάς, που ανήκει στο παρόν εκτελεστικό σχήμα, και οι κ.κ. Νίκος Σωτηρακόπουλος και Αφροδίτη Καρελιάδου, που εκτελούν καθήκοντα προέδρου στο Κέντρο Μέριμνας και Αλληλεγγύης και στην Αναπτυξιακή Εταιρία «Κ.Καραθεοδωρή» αντίστοιχα. Η πρόβλεψή μας ότι επικρατέστερος για να οριστεί αντιδήμαρχος ήταν ο κ. Σωτηρακόπουλος φαίνεται πως επιβεβαιώνεται.
 
Οι πληροφορίες μας θέλουν να έχει «κλειδώσει» η μετακίνηση του προέδρου του ΚΕΜΕΑ σε αντιδημαρχία με παρεμφερές αντικείμενο, σε εκείνη των κοινωνικών υπηρεσιών.  Την ίδια στιγμή, αντίθετη διαδρομή ετοιμάζεται να κάνει ο νυν αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων και Αλληλεγγύης, κ. Γιάννης Γκαράνης, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον κ. Σωτηρακόπουλο στην προεδρία του Κέντρου Μέριμνας και Αλληλεγγύης.
 
Οι παραπάνω αλλαγές αναμένεται να επισημοποιηθούν την επόμενη εβδομάδα και οι εμπλεκόμενοι δημοτικοί σύμβουλοι να αναλάβουν τα νέα τους πόστα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.