Σκληρη κριτικη απο τον Ιλχαν Αχμετ για τους χειρισμους της κυβερνησης στη Θρακη

«Σχεδόν 11 μήνες τώρα στη Θράκη δεν κάνετε τίποτα άλλο από το να εφαρμόζετε πολιτική ΑΝΕΛ σε όλα τα επίπεδα»

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση με αναφορές και στη Θράκη άσκησε κατά τη διάρκεια της ομιλίας στη συζήτηση για την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2016 ενώπιον της ολομέλειας της Βουλής ο βουλευτής Ροδόπης με «Το Ποτάμι» κ. Ιλχάν Αχμέτ.
 
Συγκεκριμένα ο κ. Ιλχάν έκανε ειδική αναφορά στα αναπτυξιακά δεδομένα της Θράκης και τους λόγους της οικονομικής της υστέρησης σε όλους τους δείκτες ευημερίας και την απόκλιση του ΑΕΠ της τόσο από τον εθνικό όσο και τον κοινοτικό μέσο όρο. Επίσης, αφιέρωσε σημαντικό κομμάτι της ομιλίας του στο Νοσοκομείο Κομοτηνής και τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις γύρω από τη βιωσιμότητά του.
 
Παράλληλα ο βουλευτής Ροδόπης έκανε αναφορά και στους αγρότες, τους κτηνοτρόφους και τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού που πλήττονται από την ασκούμενη κυβερνητική πολιτική καθώς και στα μειονοτικά δικαιώματα, με τα οποία η παρούσα κυβέρνηση δεν φαίνεται να ασχολείται ιδιαίτερα.
 
 
«Απεμπολήσατε την αριστερή σας ταυτότητα»
 
«Σχεδόν 11 μήνες τώρα στη Θράκη δεν κάνετε τίποτα άλλο από το να εφαρμόζετε πολιτική ΑΝΕΛ σε όλα τα επίπεδα. Απεμπολήσατε την αριστερή σας ταυτότητα και ιδεολογία και καταστήσατε τους εκφραστές του εθνικισμού πολιτικά κυριάρχους στην Θράκη. Καταψηφίζω τον Προϋπολογισμό του 2016 δηλώνοντας ότι αξίζουμε μια καλύτερη και αποτελεσματικότερη κυβέρνηση σε όλα τα επίπεδα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Ιλχάν. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.