Σημειο αναφορας για ολη την Ελλαδα θελει να κανει το Δημο Ιασμου ο Τζανερ Ιμαμ

«Θα είμαι αποτελεσματικός, όποιο και αν είναι το κόστος, γιατί είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε, αν είμαστε ενωμένοι όλοι, ΜΑΖΙ»

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου η Ορκωμοσία του Δημάρχου Ιάσμου, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των Προέδρων και Συμβούλων των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Ιάσμου.

Η τελετή έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διαπολιτισμικού Σχολείου Ιάσμου, η οποία γέμισε από τις οικογένειες και τους φίλους των ορκιζόμενων, για να τους ευχηθούν καλή αρχή στην νέα τους αυτή προσπάθεια.

Βαρύ αίσθημα ευθύνης

Στην ομιλία του μετά την ορκωμοσία ο νέος Δήμαρχος ευχαρίστησε τους συνδημότες του που τους πίστεψαν τους στήριξαν και τους έφεραν σε αυτή τη στιγμή, «προκειμένου να δηλώσουμε όρκο πίστης και αφοσίωσης, πρώτα απέναντι στην πατρίδα μας και ύστερα σε όλους εσάς».

Αυτή τη στιγμή αισθάνεται βαρύ του αίσθημα ευθύνης στους ώμους του, επισήμανε, νιώθει όμως έτοιμος και για δημιουργία, να σηκώσει τα μανίκια, να σκύψει το κεφάλι και αν εργαστεί για να αλλάξει το Δήμο Ιάσμου, όπου μεγάλωσε και πραγματικά αγαπά.

Οι σύμβουλοι και των δύο συνδυασμών, που θα αναλάβουν τα καθήκοντά τους, είναι αυτοί που θα κουβαλήσουν τα βάρη του Δήμου, προκειμένου ο Δήμος Ιάσμου να αλλάξει, να βγει από το τέλμα της μετριότητας, και να γίνει πρωταγωνιστής.

Για αυτό και κάλεσε όλους να συμπράξουν μαζί τους για την επόμενη μέρα, και τη νέα σελίδα του Δήμου Ιάσμου.

«Η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη, όσοι έχουν περάσει από αυτές τις θέσεις ευθύνης το γνωρίζουν» τόνισε, επισημαίνοντας πως οι προοπτικές του Δήμου είναι τεράστιες.

«Πρέπει ο Δήμος μας να γίνει σημείο αναφοράς, όχι μόνο για την Ροδόπη, αλλά και όλη την Ελλάδα» επισήμανε, και θα δουλέψουν για αυτό με πρόγραμμα, τεχνοκρατικά αλλά πάντα ακούγοντας τη βουλή των Δημοτών.

«Θα είμαι κάθε μέρα στους δρόμους του Δήμου, και η πόρτα του Δημαρχείου θα είναι πάντα ορθάνοικτη» τόνισε, και η νέα Διοίκηση σκοπεύει να υπηρετήσει την αλλαγή της λειτουργίας του Δήμου Ιάσμου.

«θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να δημιουργήσω ένα Δήμο ανοιχτό, ένα Δήμο εξωστρεφή, δημοκρατικό, αποτελεσματικό, καινοτόμο, ψηφιακό, ασφαλή και φωτεινό» τόνισε, τηρώντας την προεκλογική του δέσμευση για συμμετοχή των πολιτών στη διοίκηση.

«Για να πετύχουμε, θα πρέπει να παραμερίσουμε το παρελθόν και να ενωθούμε, άλλωστε αυτή είναι η μαγεία και συνάμα η δύναμη της αυτοδιοίκησης» με ανθρώπους που υπηρετούν την καθημερινότητα, που δεν έχει πολιτικά και θρησκευτικά χρώματα, αλλά κοινά προβλήματα που αναζητούν λύσεις.

Από 1/1/24 θα μιλούν πλέον με το έργο τους, ανέφερε, δεσμευόμενος πως «Θα είμαι αποτελεσματικός, όποιο και αν είναι το κόστος, γιατί είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε, αν είμαστε ενωμένοι όλοι, ΜΑΖΙ»

Εποικοδομητική αντιπολίτευση από τον Μεχμέτ Μεχμέτ

Σε δηλώσεις του μετά την ορκωμοσία, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο από τις αρχές του χρόνου κ. Μεχμέτ Μεχμέτ, δεσμεύτηκε ότι θα κάνουν εποικοδομητική αντιπολίτευση, στηρίζοντας όσα θετικά γίνονται στον Δήμο.

Αντιδιέστειλε δε την στάση τους με αυτή των παρατάξεων της αντιπολίτευσης την περίοδο που κλείνει, που θέτανε συνεχώς προσκόμματα στη λειτουργία του Δήμου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.