Σημαντικα ζητηματα του Δημου Μαρωνειας-Σαπων εθεσε στο Υπουργικο Κλιμακιο ο Ντινος Χαριτοπουλος

Είχε διαδοχικές συναντήσεις με τα μέλη πολυμελούς Υπουργικού Κλιμακίου, που βρέθηκε την Παρασκευή στην Κομοτηνή

Σημαντικά ζητήματα του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών έθεσε ο Δήμαρχος Μαρώνειας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος, κατά τις διαδοχικές συναντήσεις που είχε με τα μέλη πολυμελούς Υπουργικού Κλιμακίου, που βρέθηκε την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου στην Κομοτηνή,  στο πλαίσιο αναπτυξιακού συνεδρίου για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Ειδικότερα, οι αποζημιώσεις πληγέντων από τη θεομηνία του 2019, τα νέα έργα από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης, η αντιπλημμυρική θωράκιση του Δήμου, ήταν μερικά από τα θέματα που ανέδειξε ο κ. Χαριτόπουλος στον Αν. Υπουργό Εσωτερικών, κ. Στέλιο Πέτσα.

Με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκο Παναγιωτόπουλο, μίλησε για το θέμα της δημιουργίας στρατιωτικών κατοικιών στις Σάπες. 

Ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών ανέφερε στον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη, τα προβλήματα στα λιμάνια Μαρώνειας και Ιμέρου.

Στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκη Θεοδωρικάκο, έθεσε την ανάγκη ενίσχυσης του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, καθώς και το θέμα επίλυσης του στεγαστικού προβλήματος των αστυνομικών υπηρεσιών του Δήμου. 

Τέλος, στον Υφυπουργό Οικονομικών, κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, έθιξε το ζήτημα της λειτουργίας γραφείου εξυπηρέτησης φορολογουμένων στις Σάπες, ενώ με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, υπεύθυνο για τα δάση, κ. Γιώργο Αμυρά, συζήτησε για θέματα των δασών και εκπόνησης μελετών για την προστασία τους στην περιοχή.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.