Σιμπελ Μουσταφαογλου εναντιον Ιλχαν Αχμετ

«Δεν πέρασα από πέντε κόμματα και έμπαινα όπου υπήρχε ευκαιρία να γίνω βουλευτής»

Μπορεί προεκλογικά αυτό που συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας να ήταν οι εσωτερικές έριδες τοπικών στελεχών στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ που τελικώς ήταν και εκείνες που έδωσαν και το καλύτερο «πάτημα» στο κυβερνών κόμμα για να αναδείξει το θέμα της Ροδόπης και να εγκαλέσει το κόμμα της αντιπολίτευσης. Αυτές οι τοπικές εσωτερικές έριδες όμως δεν είναι μόνο προνόμιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μία ανάρτηση της κ. Σιμπέλ Μουσταφάογλου, αναδεικνύει το διχαστικό κλίμα που υπήρχε μεταξύ της ίδιας και του εκλεγμένου εκ νέου βουλευτή κ. Ιλχάν Αχμέτ.  Οι παρατηρητικοί και συνεπείς «ακόλουθοι» της δραστηριότητας του τοπικού ΠΑΣΟΚ, είχαν εντοπίσει την απουσία της κ. Μουσταφάογλου, από τις δράσεις που είχαν πραγματοποιήσει η τοπική οργάνωση του κόμματος, και γνώρισαν για την «κόντρα» των δύο, όμως κανείς δεν περίμενε ότι αυτή η «φωτιά που σιγόκαιγε» θα εκδηλωθεί και δημόσια.

Όπως και να έχει, στην ανάρτησή της η κ. Σιμπέλ Μουσταφάογλου κατηγορεί τον κ. Ιλχάν Αχμέτ για επιθέσεις και σεξιστικά σχόλια στο πρόσωπό της ακόμα και μετά τις εκλογές, όταν όλα είχαν κριθεί από την ετυμηγορία της κάλπης. Παράλληλα η κ. Μουσταφάογλου αφήνει αιχμές για την πολιτική διαδρομή του κ. Ιλχάν Αχμέτ και την αλλαγή κομμάτων.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανάρτηση της κ. Μουσταφάογλου:

«Την παραμονή και την ημέρα της γιορτής μας Kουρμπάν μπαϊράμ, με συνεχείς συνεντεύξεις του, ο πρώην συνυποψήφιός μου συνέχισε αυτό που έκανε από την στιγμή που κατάλαβε ότι θα είμαι υποψήφια βουλευτής. Επιθέσεις καθημερινές με το όνομα μου, σεξιστικά σχόλια που δεν πρέπει να γίνουν σε καμιά γυναίκα, απειλές, προσβολές και περιφρόνηση για να φανεί ότι εκείνος είναι ήρωας και ότι παλεύει για την ελευθερία της μειονότητας όπως έλεγε, ενώ εγώ υποτίθεται συμβιβασμένη. Δεν έφθανε όλη η προεκλογική περίοδος συνεχίζει και μετά τις εκλογές. Μαζί με όλους όσους χρησιμοποιούσε τόσο καιρό. Δήθεν για να καταγραφεί η ιστορία. Η ιστορία όμως λέει ότι εγώ ήμουν, είμαι και θα είμαι ΠΑΣΟΚ. Όταν εκείνος ήταν βουλευτής του Καραμανλή. Δεν πέρασα από πέντε κόμματα και έμπαινα όπου υπήρχε ευκαιρία να γίνω βουλευτής. Δεν διαλύω τα πάντα για να φαίνομαι μόνον εγώ. Δεν κατηγορώ συστηματικά άλλους υποψήφιους ότι μιλάνε για τουρκική μειονότητα, όταν την ίδια στιγμή μακριά από τις κάμερες τρεις μέρες πριν τις εκλογές βγάζω λόγο και λέω πόσο πάλεψα για τα δικαιώματα της τουρκικής μειονότητα και ότι δεν δεσμεύομαι από κόμματα. Δεν είμαι εγώ που επί χρόνια βγάζω λόγους με φόντο διάφορες σημαίες, επί χρόνια είμαι το καλό παιδί και επειδή κάπου τα χαλάσαμε, ξεσηκώνω τον κόσμο για να φανώ ήρωας. Δεν είμαι εγώ το αγαπημένο παιδί του κεντρικού νεοδημοκρατικού συστήματος. Δεν έστειλα εγώ φυσικά ψηφοφόρους μου στον ΣΥΡΙΖΑ τον Ιούνιο αλλά οι παρεμβάσεις των δικών του δεξιών υποστηρικτών. Επειδή έχασε τη μισή εκλογική δύναμη του τα βάζει με όλους και όλα . Αυτά είναι μόνον λίγα από όσα έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται. 

Τα υπόλοιπα και πιο σημαντικά όταν πρέπει!».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.