Σε Σοσνοβυι Μπορ και Αγ. Πετρουπολη ο Δημαρχος Αλεξανδρουπολης

Για συναντήσεις με Ρώσους αξιωματούχους

Στις 24 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Ευάγγελος Λαμπάκης θα βρίσκεται στο Σοσνόβυι Μπορ της Ρωσικής Ομοσπονδίας και το τριήμερο 25, 26 και 27 Νοεμβρίου στην Αγ. Πετρούπολη.
 
Κατά την παραμονή του στους παραπάνω, ήδη αδελφοποιημένους με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης ρωσικούς Δήμους, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης θα πραγματοποιήσει επαφές με τους ομολόγους του, με εκπροσώπους φορέων και άλλους Ρώσους αξιωματούχους ώστε να τεθούν οι προσδοκίες και προοπτικές αυτών των αδελφοποιήσεων σε απόλυτα συγκεκριμένα πλαίσια και βάσεις.
 
Στην ελληνική αντιπροσωπεία θα συμμετάσχουν και εκπρόσωποι της ΤΙΕΔΑ, του Επιμελητηρίου Έβρου καθώς και του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης για συνομιλίες με το Πανεπιστήμιο της Αγ. Πετρούπολης στο πλαίσιο της επικείμενης αδελφοποίησής τους.
 
Σε συνέχεια των ανωτέρω, αξίζει να σημειωθεί ότι σε συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με τον πρόεδρο της AEGEAN Airlines κ. Βασιλάκη στην Αθήνα, την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, ο τελευταίος ενημερώθηκε σχετικά και αποφασίστηκε η συμμετοχή στην ελληνική αποστολή στη Ρωσία και της Διευθύντριας Β. Ελλάδος της AEGEAN Airlines, ώστε να επανασχεδιαστεί η απευθείας πτήση Αλεξανδρούπολης – Αγ. Πετρούπολης με βάση τα νέα δεδομένα.
 
Απώτερος στόχος της Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης είναι η δημιουργία δυναμικών εξελίξεων και προοπτικών, ώστε ο Δήμος να μην αισθανθεί τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στο μέγεθος που αυτό συμβαίνει σε άλλες περιοχές της χώρας μας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.