Σε Παμφορο, Αμαραντα, Βακο και Ισαλο ο Αποστολος Ιωαννου και υποψηφιοι της «Ανεξαρτητης Κοινωνιας Πολιτων»

Άκουσαν τους κατοίκους και παρουσίασαν το πρόγραμμα της παράταξης

Ο υποψήφιος δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών κ. Απόστολος Ιωάννου, συνοδευόμενος από πολλούς υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και φίλους του συνδυασμού του «Ανεξάρτητη Κοινωνία Πολιτών», επισκέφθηκε την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου το Πάμφορο, τα Αμάραντα, το Βάκο και το Ίσαλο, ώστε να αφουγκραστεί από κοντά τους κατοίκους και να παρουσιάσει τα βασικά σημεία του προγράμματος της παράταξής του.

Ο κ. Ιωάννου και η συνοδεία του έτυχαν θερμής υποδοχής από τους παρευρισκόμενους σε κάθε στιγμή πολίτες, οι οποίοι επεσήμαναν στον υποψήφιο δήμαρχο την απογοήτευσή τους από την χρόνια αδράνεια και αδιαφορία της τωρινής δημοτικής αρχής, και ιδιαίτερα σε ζητήματα της καθημερινότητάς τους. Εξέφρασαν δε την βάσιμη ελπίδα ότι η διαφαινόμενη αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου από τις επικείμενες εκλογές θα σηματοδοτήσει μια ριζικά βελτιωμένη κατάσταση στα ζητήματα που απασχολούν όλους τους δημότες. Επεσήμαναν τέλος στον κ. Ιωάννου την εμπιστοσύνη που έχουν στο ενδιαφέρον του για τα προβλήματά τους και το πρόγραμμα του συνδυασμού του.

Ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Κοινωνίας Πολιτών» του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών με τους συνεργάτες του, είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν συνοπτικά τις βασικές θέσεις του συνδυασμού, με τη δέσμευση ότι θα τιμήσουν την εντολή που θα δώσουν οι πολίτες με την ψήφο τους. Ο κ. Ιωάννου διαβεβαίωσε ότι ήδη το πρόγραμμα του συνδυασμού του μεριμνά για το σύνολο των ζητημάτων που απασχολούν τους κατοίκους του δήμου και ότι θα εξασφαλίσει έναν διαρκή κι εποικοδομητικό διάλογο και μετά την εκλογική αναμέτρηση, ώστε να μην αποξενώνεται η δημοτική αρχή και οι υπηρεσίες του δήμου από την καθημερινότητα και τις ιδιαίτερες ανάγκες των οικισμών του. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.