Σε οικισμους του δημου Κομοτηνης η «Λαικη Συσπειρωση»

Τις θέσεις του συνδυασμού ανέπτυξαν στους κατοίκους τα μέλη του

Τους οικισμούς του Μικρού και Μεγάλου Κρανοβουνίου, της Παραδημής, των Υφαντών και της Αιγείρου επισκέφθηκε την Δευτέρα 6 Μαΐου ο υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Γιάννης Λεβέντης, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους.
 
Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων τα μέλη της Λαϊκής Συσπείρωσης ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίσουν οι κάτοικοι και είχαν την ευκαιρία να παραθέσουν τις θέσεις του συνδυασμού.
 
Όπως εξήγησαν στους κατοίκους τα μέλη της δημοτικής παράταξης αποτελούν βασικές προτεραιότητες στη δράση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» από όποια θέση κι αν βρεθεί, στο Δημοτικό και Περιφερειακό συμβούλιο, μετά τις εκλογές ζητήματα όπως:
 
*Η ενίσχυση και η κάλυψη των απωλειών του αγροτικού εισοδήματος, για την μεγάλη πλειοψηφία των αγροτών, που συνεχώς μειώνεται από τα μέτρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που συναποφασίζονται χρόνια τώρα  και με τις Ελληνικές κυβερνήσεις, αλλά και από τους μνημονιακούς νόμους, 750 τον αριθμό, που ψήφισαν διαδοχικά όλες οι κυβερνήσεις, ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ, Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ΣΥΡΙΖΑ. Μνημονιακοί νόμοι που δεν αμφισβητήθηκαν, αλλά στηρίχτηκαν ουσιαστικά, από τις διοικήσεις του Δήμου Κομοτηνής και της Περιφέρειας.
*Η κάλυψη των απωλειών στα οικονομικά της Τοπικής Διοίκησης που έφτασε το 60% τα χρόνια της οικονομικής κρίσης, η διεκδίκηση οικονομικών πόρων από τον κρατικό προϋπολογισμό αλλά και από την Ε. Ε, για να μπορεί ο Δήμος κι η Περιφέρεια να ικανοποιούν λαϊκές ανάγκες, όπως αντιπλημμυρική, αντισεισμική, αντιπυρική προστασία, αξιοποίηση των υδάτινων πόρων για άρδευση(φράγματα) , σχολικές αίθουσες,  παιδικές χαρές, χώρους άθλησης, οδοποιία κ.τ.λ
*Η κατάργηση των δημοτικών φόρων και ιδιαίτερα των τελών καθαριότητας και φωτισμού
*Η διεκδίκηση και μέσα από τα δημοτικό και περιφερειακό συμβούλιο, ικανοποίηση των αιτημάτων των εργαζομένων, των συνταξιούχων για εισόδημα που να καλύπτει τις σύγχρονες ανάγκες, κόντρα στη λογική του μικρότερου κακού.
 
Ταυτόχρονα δε τα μέλη της Λαϊκής Συσπείρωσης εξήγησαν πως όλα τα παραπάνω ζητήματα αποτελούν και κριτήριο ψήφου για τους δημότες, οι οποίοι βασισμένοι και στην εμπειρία τους μπορούν να κρίνουν ποια παράταξη εγγυάται σταθερή και αγωνιστική προσήλωση και να την ενισχύσουν, για να γίνει η ουσιαστική διαφορά στη ζωή τους.
 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.