Σε Κομοτηνη και Αλεξανδρουπολη η Γενικη Γραμματεας Ισοτητας των Φυλων

Θα επισκεφθεί τα Συμβουλευτικά Κέντρα Γυναικών και τους Ξενώνες Φιλοξενίας

Την Κομοτηνή και την Αλεξανδρούπολη θα επισκεφθεί την Δευτέρα 4 Μαϊου η Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων κ.Φωτεινή Κούβελα, για να πραγματοποιήσει επίσκεψη στα Συμβουλευτικά Κέντρα Γυναικών και στους Ξενώνες Φιλοξενίας των γυναικών θυμάτων βίας και των παιδιών τους, που υπάρχουν στους Δήμους.
 
H νέα Γενική Γραμματέας Ισότητας των Φύλων Φωτεινή Κούβελα, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1959 και σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά (ΑΒΣΠ).
 
Εργάστηκε 28 χρόνια στην Εμπορική Τράπεζα και σήμερα είναι συνταξιούχος. Υπήρξε συνδικαλίστρια στις Τράπεζες. Εκλεγμένο μέλος της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Τραπεζοϋπαλληλικών Οργανώσεων Ελλάδας 17 χρόνια και υπεύθυνη της Γραμματείας Ισότητας και της Γραμματείας Πολιτισμού της ΟΤΟΕ. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Εμπορικής Τράπεζας. Οργανώθηκε στην αριστερά το 1977, στα φοιτητικά της χρόνια, μέσα από τις γραμμές της ΚΝΕ και του ΚΚΕ.
 
Είναι μέλος του Συνασπισμού της Αριστεράς, των Κινημάτων και της Οικολογίας από την ίδρυσή του και σήμερα είναι εκλεγμένη στην ΚΠΕ και την Ε.Γ. του κόμματος.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.