Σε Καβαλα, Δραμα, Ξανθη και Ροδοπη ο Δ. Παπατολιδης

Σειρά επισκέψεων και επαφών

Σειρά επαφών και επισκέψεων σε Καβάλα, Δράμα, Ξάνθη και Ροδόπη θα έχει ο υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜΘ με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», κ. Δημήτρης Παπατολίδης.
 
Συγκεκριμένα το πρωί της Τετάρτης 20 Μαρτίου ο κ. Παπατολίδης  θα βρεθεί στο ΤΕΙ ΑΜΘ στην Καβάλα, όπου θα μιλήσει με σπουδαστές, καθηγητές και διοικητικό προσωπικό.
 
Την Πέμπτη 21 Μαρτίου σειρά έχουν οι νομοί Δράμας και Ξάνθης. Το πρωί στις 9.30 ο κ. Παπατολίδης θα βρεθεί στο Κέντρο Υγείας Παρανεστίου και στις 11.00 στο Φράγμα Θησαυρού, όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους της διοίκησης και στις 11.30πμ θα μιλήσει με τους εργαζόμενους. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας στις 19.00 ο κ. Παπατολίδης θα μιλήσει σε εκδήλωση – ημερίδα της ΤΕ Ξάνθης του ΚΚΕ και του ΤΣ Ξάνθης της ΚΝΕ, στις εγκαταστάσεις του Πολυτεχνείου (αίθουσα Α).
 
Ο κύκλος των επαφών του κ. Παπατολίδη θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 22 Μαρτίου στην Κομοτηνή, όπου ο υποψήφιος περιφερειάρχης θα  συναντηθεί αρχικά με το ΔΣ του σωματείου εργαζομένων και τους ίδιους τους εργαζομένους στο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής. Θα ακολουθήσει συνάντηση με το ΔΣ του συλλόγου υπαλλήλων ΠΕ Ροδόπης, και συνομιλία με τους εργαζόμενους στην ΠΕ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.