Σε γειτονιες της Κομοτηνης η Λαικη Συσπειρωση

Κάλεσμα στήριξης σε δήμο Κομοτηνής και περιφέρεια ΑΜΘ

Με αμείωτο ρυθμό οι δυνάμεις της Λαϊκής Συσπείρωσης, οι υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, δίνουν την μάχη  ενίσχυσης της Λαϊκής Συσπείρωσης τόσο στον Δήμο Κομοτηνής, όσο και στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Στο πλαίσιο του μεγάλου ανοίγματος, κλιμάκιο με επικεφαλής τον Γιάννη Λεβέντη, υποψήφιο δήμαρχο Κομοτηνής με τη Λαϊκή Συσπείρωση βρέθηκε σε γειτονιές της πόλης. Στην περιοδεία συμμετείχα οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Κομοτηνής Βαγγέλης Ευαγγελόπουλος, Θανάσης Ίγγλης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι ΠΕ Ροδόπης, Εμπρού Γιουσούφ, Γιάννης Κυριακίδης.

Εγκάρδια ήταν η υποδοχή του κλιμακίου στα καφενεία στις οδούς Φιλιππουπόλεως και Ομήρου. Από την συζήτηση αναδείχθηκαν οι ανησυχίες των κατοίκων όσον αφορά την ακρίβεια, την ανεργία, την μετανάστευση των νέων ανθρώπων. Ο Γιάννης Λεβέντης, από την μεριά του τόνισε πως με όλες τις τελευταίες διοικήσεις του Δήμου Κομοτηνής οι γειτονιές στενάζουν, αφού τα όποια έργα γίνονται στην πόλη αφορούν αποκλειστικά το κέντρο. Η εγκατάλειψη των σχολείων, η έλλειψη παιδικών χαρών και ελευθέρων χώρων άθλησης, η άσχημη κατάσταση του οδικού δικτύου, οι λασπωμένοι δρόμοι με το πρώτο ψιλόβροχο, η έλλειψη φωτισμού άρα και ασφάλειας στις γειτονιές είναι μόνο λίγα παραδείγματα από την πολιτική που έχουν ασκήσει οι διοικήσεις του δήμου τα τελευταία χρόνια, ενώ στο τεράστιο κύμα ακρίβειας έρχονται να προστεθούν και τα αυξημένα δημοτικά τέλη που έχουν ψηφίσει οι υπόλοιπες παρατάξεις. Κάλεσε, τέλος, την επόμενη Κυριακή να ενισχυθεί η Λαϊκή Συσπείρωση σε ψήφους και σε εκπροσώπηση, ώστε να δυναμώσει η φωνή των δημοτών μέσα στο δημοτικό συμβούλιο για όλα αυτά τα καθημερινά προβλήματα που η Λαϊκή Συσπείρωση έχει θέσει ως προτεραιότητα.

Παράλληλα, η Εμπρού Γιουσούφ, τόνισε πως τους τελευταίους μήνες ο λαός έχει έρθει αντιμέτωπος με μεγάλες καταστροφές, όπως οι πλημμύρες και οι πυρκαγιές, με το κράτος, τις περιφέρειες και τους δήμους να δείχνουν ανίκανοι να προστατέψουν την ζωή και την περιουσία του λαού, ενώ την ίδια ώρα δείχνουν εξαιρετικά ικανοί στο να δίνουν εκατομμύρια ευρώ σε επιχειρηματικούς ομίλους και εργολάβους για να αυγατίζουν τα κέρδη τους. Κάλεσε, επίσης, να στηριχτεί το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης μαζικά και με αποφασιστικότητα στις 8 Οκτώβρη και στην περιφέρεια, γιατί οι αγωνιστές που θα εκλεγούν δεν θα είναι τα «καλά παιδιά» που θα λένε σε όλα «ναι» προς τις κυβερνήσεις, όπως κάνουν όλες οι υπόλοιπες παρατάξεις, αλλά θα αγωνίζονται ενάντια στην πολιτική κόστους-οφέλους, ενάντια στην πολιτική που βάζει στην ζυγαριά τις ανάγκες των πολλών με τα κέρδη του κεφαλαίου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.