Σε Δραμα, Ξανθη και Καβαλα σημερα ο Γιωργος Παπανδρεου

Πολιτικών επισκέψεων συνέχεια, αυτή τη φορά ωστόσο όχι στην Ροδόπη, αλλά στην ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπου θα βρίσκεται σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών κ. Γιώργος Παπανδρέου.
 
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Κινήματος ο κ. Παπανδρέου θα επισκεφθεί την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αλλά και την Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα σήμερα θα επισκεφθεί την Καβάλα, την Ξάνθη και τη Δράμα, ενώ την Πέμπτη θα βρίσκεται στις Σέρρες και τη Θεσσαλονίκη.
 
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, θα συναντηθεί με Δημάρχους, με τις Συντονιστικές Γραμματείες των Οργανώσεων της Περιφέρειας, στελέχη του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ (Ξενοδοχείο Hydrama, Δράμα) και θα επισκεφθεί παραγωγικές μονάδες, ενώ στη Θεσσαλονίκη, θα απευθύνει χαιρετισμό σε συνεδρίαση της Συντονιστικής Γραμματείας της Νομαρχιακής Θεσσαλονίκης.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΠτΘ» ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών μετά τις γιορτές αναμένεται να επιστρέψει στην Θράκη, και συγκεκριμένα σε Ροδόπη και Έβρο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.