Σε χωρους εργασιας του Δημοσιου η Λαικη Συσπειρωση Δημου Κομοτηνης

Συνομίλησαν με εργαζομένους τα μέλη της δημοτικής παράταξης

Περιοδεία σε χώρους εργασίας του Δημοσίου, όπως ΙΚΑ, Πρόνοια, Μουσείο, Περιφέρεια, Πρωτοβάθμια-Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, πραγματοποίησε χθες το πρωί, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κομοτηνής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Γιάννης Λεβέντης, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.
 
Σε σχετικό σχόλιο εργαζόμενου για τις διακοπές του κ. Τσίπρα σε θαλαμηγό εφοπλιστή, ο υποψήφιος Δήμαρχος σημείωσε ότι ΣΥΡΙΖΑ και Ν. Δ σηκώνουν σκόνη έντονης διαφωνίας σε ζητήματα μικρής σημασίας, για να κρύψουν τη συμφωνία τους σε στρατηγικής σημασίας ζητήματα, όπως η ενίσχυση του εφοπλιστικού και γενικότερα μεγάλου επιχειρηματικού κεφαλαίου, η φορολογική αφαίμαξη των λαϊκών στρωμάτων και μέσα από τη δημοτική φορολογία, η αντεργατική νομοθεσία π.χ νόμος Βρούτση που έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ και ψήφισαν μαζί με Ν.Δ, η κοινή τους στάση απέναντι στις λυκοσυμμαχίες  ΝΑΤΟ,  Ε.Ε κτλ.
 
Άλλωστε υπογράμμισε ο κ. Λεβέντης δεν χρειάζεται να μάθουμε για τις συγκεκριμένες διακοπές του κ. Πρωθυπουργού, για να πειστούμε για την φιλοεφοπλιστική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ όταν γνωρίζουμε ότι η κυβέρνηση δίνει φτηνά καύσιμα στους εφοπλιστές και ακριβά στους αγρότες, κι όταν πρόσφατα τους έδωσε το δικαίωμα να πληρώνουν φόρους σε εθελοντική βάση.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.