Σε Χλοη και Κεχρο ο Ευριπιδης Στυλιανιδης

Ευχήθηκε στους κατοίκους των οικισμών για το Σεκέρ Μπαϊράμ

Τους κατοίκους του ορεινού όγκου της Ροδόπης επισκέφθηκε, την Παρασκευή, 21 Απριλίου, ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για να ευχηθεί για το Σεκέρ Μπαϊράμ που γιορτάζουν τις μέρες αυτές οι μουσουλμάνοι της Θράκης.

Ο βουλευτής Ροδόπης της ΝΔ βρέθηκε στην πιο απομακρυσμένη περιοχή του νομού μας, στον Κέχρο και τη Χλόη. Επισκέφθηκε και χαιρέτησε τους κατοίκους στα καφενεία και μετά την εορταστική τους προσευχή στο τζαμί, συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα αλλά και νέες πολιτικές ανάδειξης και ανάπτυξης της ορεινής Ροδόπης με στόχο οι κάτοικοι να μπορέσουν να ριζώσουν εκεί.

Ιδιαίτερη κουβέντα έγινε για έργα υποδομής που στο παρελθόν είχε προωθήσει με αποτελεσματικότητα ο Ευριπίδης Στυλιανίδης. Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση οι κάτοικοι υποδέχθηκαν με θέρμη και φιλική διάθεση τον πρώην υπουργό, τον ευχαρίστησαν για ότι έκανε γι’ αυτούς και τον τόπο και του ζήτησαν να σταθεί δίπλα τους και την νέα κοινοβουλευτική περίοδο που ξεκινά μετά τις εκλογές.

Ιδιαίτερη συνάντηση είχε με τους νέους του Κέχρου ακούγοντας τις προτάσεις τους για θέματα που τους αφορούν.

«Εγώ δεν ήλθα κοντά σας ψηφοθηρικά. Ήλθα να σας ακούσω και να σας ζητήσω να στηρίξετε την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας για την περιοχή μας και για τη Χώρα. Ψηφίστε όποιον υποψήφιο θέλετε και πιστεύετε ότι μπορεί και θέλει να βοηθήσει τον τόπο» ανέφερε ο ίδιος και απευθυνόμενος προς τους νέους υπογράμμισε πως «να ξέρετε ότι κι αν επιλέξετε εγώ θα είμαι εδώ για σας και για την περιοχή, διότι εκτιμώ ότι τόσα χρόνια μου δείχνετε έμπρακτα τη φιλία και την εμπιστοσύνη σας…».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.