Σε Αστυνομια, Πυροσβεστικη και Νοσοκομειο Κομοτηνης ο Ε. Στυλιανιδης

Στήριξη στελέχη των σωμάτων ασφαλείας, συνταγματική μονιμοποίηση επικουρικών του Νοσοκομείου και ενίσχυση Πρωτοβάθμιας Υγείας εγγυήθηκε ο υπ. Βουλευτής

Την εμπιστοσύνη του στην Ελληνική Αστυνομία και την Πυροσβεστική που κατέγραψαν και συνεχίζουν να καταγράφουν σημαντικές επιτυχίες στην περιοχή μας εξέφρασε την Πέμπτη ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας κ. Ευριπίδης Στυλιανίδης επισκεπτόμενος τις δύο αντίστοιχες υπηρεσίες.

Ο κ. Στυλιανίδης, συνάντησε τα στελέχη όλων των τμημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης και τους δόκιμους αστυφύλακες και επαίνεσε τη συνεισφορά τους, ιδιαιτέρως κατά την περίοδο της κρίσης του μεταναστευτικού και του covid-19. Από την πλευρά του, ο Αστυνομικός Διευθυντής και το σύνολο της ηγεσίας της τοπικής Αστυνομίας ευχαρίστησαν τον υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, διότι στάθηκε δίπλα τους σε όλες τις δύσκολες στιγμές, προσφέροντας τους ό,τι είναι δυνατό. Χαρακτηριστικά διασφάλισε γρήγορο όχημα για τις διώξεις λαθρομεταναστών, σύγχρονα ασφαλή κράνη για την ομάδα ΔΙΑΣ, αντιασφυξιογόνες μάσκες για όσους έδρασαν στην κρίση του μεταναστευτικού στον Έβρο κλπ. Παρενέβη πάντοτε για την καλύτερη στελέχωση των υπηρεσιών και υποστήριξε κάθε δίκαιο αίτημα του κλάδου προς την κεντρική Κυβέρνηση και επέτυχε την απόφαση για διορισμό 75 συνοριοφυλάκων στον Νομό Ροδόπης που ανακοινώθηκε από τον αρμόδιο Υπουργό πριν από λίγο καιρό.

Αντίστοιχες πρωτοβουλίες ο κ. Στυλιανίδης ανέπτυξε και για την στήριξη της τοπικής Πυροσβεστικής επισημαίνοντας ότι είναι αναγκαίο μετά τις εκλογές να αναμορφωθεί το οργανόγραμμα, να καλυφθούν τα υπηρεσιακά κενά και να εκσυγχρονιστεί ο στόλος καθώς και τα αναγκαία μέσα. 

Συνάντηση με συνταξιούχους αστυνομικούς

Ο εκ νέου υποψήφιος Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας δεν παρέλειψε να συναντήσει ιδιαιτέρως τους συνταξιούχος αστυνομικούς του Νομού Ροδόπης, τους οποίους αφού ευχαρίστησε για τη διαχρονική τους συνεισφορά στον Νομό, τους παρουσίασε τις προκλήσεις και τα διλήμματα των επικείμενων εκλογών, δεσμεύτηκε να στηρίξει τους αγώνες τους για την αποκατάσταση των αδικιών που προέκυψαν από τον αντισυνταγματικό νόμο Κατρούγκαλο και τους ζήτησε την στήριξη τους για να μπορέσει από θέση ισχύος να συνεχίσει να παλεύει για την περιοχή.

Στο Νοσοκομείο Κομοτηνής

Ιδιαίτερη συνάντηση εργασίας με το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής διοργανώθηκε από τον Βουλευτή προκειμένου να συζητηθούν θέματα που απασχολούν τον κλάδο, θέματα που απασχολούν την καλύτερη λειτουργία του υφιστάμενου νοσοκομείου και φυσικά και θέματα που αφορούν το μέλλον και την μετάβαση στο νέο νοσοκομείο Κομοτηνής.

Τους ξεκαθάρισε ότι ισχύει η δέσμευση της Κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη για μονιμοποίηση όλου του προσωπικού που προσλήφθηκε κατά την περίοδο του covid-19 αλλά με διαδικασίες σύμφωνες με το Σύνταγμα. Συγκεκριμένα τόνισε:  «O A.Τσίπρας σας λέει ψέματα. Υπόσχεται μονιμοποίηση με ένα νόμο και ένα άρθρο, κόντρα στις διαδικασίες του άρθρου 103 παρ.8 του Συντάγματος. Σε επικοινωνία που είχα σήμερα πριν από λίγο με τον αρμόδιο Υπουργό κ. Πλεύρη με διαβεβαίωσε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα υλοποιήσει τις δεσμεύσεις του στο ακέραιο, για μονιμοποίηση έναντι όλων αυτών των επικουρικών που πρόσφεραν την περίοδο της υγειονομικής κρίσης με τρόπο σύμφωνο με το Σύνταγμα και χωρίς λαϊκισμούς.

Οι προσλήψεις των επικουρικών που μοριοδοτούνται έξτρα για να μονιμοποιηθούν μέχρι το 2024, δεν προσμετρώνται στις 10.000 θέσεις νέων υπαλλήλων που θα στελεχώσουν στην συνέχεια την δημόσια υγεία. Εμείς τιμούμε τις δεσμεύσεις μας χωρίς ψεύδη και λαϊκισμούς».

Ο κ. Στυλιανίδης ξεκαθάρισε ότι είναι προτεραιότητα η λειτουργία του νέου Νοσοκομείου Κομοτηνής, δωρεάς του ιδρύματος Νιάρχου, με πλήρη στελέχωση, με συνταγματική μονιμοποίηση όλων των επικουρικών και με πλήρη στελέχωση της πρωτοβάθμιας υγείας. Επίσης ευχαρίστησε για λογαριασμό της τοπικής κοινωνίας όλους τους λειτουργούς υγείας του Νομού Ροδόπης για ό,τι προσέφεραν μέχρι σήμερα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.