Σε αναμονη 326 επιπλεον εργαζομενων το Νοσοκομειο Κομοτηνης

Μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, για να είναι πλήρες το προσωπικό όταν λειτουργήσει το Νέο Νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο Κομοτηνής βρέθηκε την Τετάρτη 6 Ιουλίου ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας, μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Υγείας κ. Μάριο Θεμιστοκλέους, για να συζητήσει με την Διοικήτρια του κ. Μάγδα Γιαμουστάρη και τον Διοικητή της 4ης ΥΠΕ κ. Τσαλικάκη για θέματα του νοσοκομείου, την πορεία του στην πανδημία, αλλά και τι μπορεί να γίνει ενόψει και της δημιουργίας του νέου Νοσοκομείου από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ο κ. Σταϊκούρας συνοδευόταν από τους βουλευτές Φωτεινή Αραμπατζή, Κων/νο Βλάσση, Σπύρο Τσιλιγγίρη και Ευριπίδη Στυλιανίδη.

Μεταξύ αυτών που αναφέρθηκαν για το νοσοκομείο, ο κ. Θεμιστοκλέους τόνισε πως μέσα στα επόμενα τρία χρόνια θα προσληφθούν τουλάχιστον 326 επιπλέον άτομα, πέρα από το υφιστάμενο προσωπικό, σε όλα τα επίπεδα προσωπικού, ώστε να μπορέσουν να φτάσουν στον απαιτούμενο αριθμό μέχρι το 2025, όταν και αναμένεται να λειτουργήσει το νέο νοσοκομείο.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτός είναι και ένας από τους όρους του Ιδρύματος για τη δωρεά, ώστε να υπάρχει ένα πλήρως εξοπλισμένο και στελεχωμένο Νοσοκομείο, που θα αποτελεί υπόδειγμα για όλη την περιοχή.

Ήταν μια επίσκεψη ουσίας, τόνισε η διοικήτρια κ. Γιαμουστάρη, η οποία παρουσίασε το έργο του νοσοκομείου στα δυόμισι χρόνια της υγειονομικής κρίσης, και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ζητώντας ενίσχυση σε αυτά.

Καλωσόρισε δε τον Υπουργό στη Ροδόπη, «όπου ο πολιτισμός των κατοίκων της είναι και ο πολιτισμός του τόπου».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.