Ροδοπη: Επτα εκλογικα κεντρα για αναδειξη Προεδρου και Κεντρικης Επιτροπης στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Προσκλητήριο συμμετοχής από τη ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ροδόπης

Επτά συνολικά θα είναι τα εκλογικά κέντρα, με δύο τμήματα στο κάθε ένα, που θα στηθούν στη Ροδόπη για τις επικείμενες εσωκαμματικές εκλογές για την ανάδειξη του Προέδρου και της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη του κόμματος έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν και στις δύο κάλπες που θα στηθούν, τόσο για πρόεδρο όσο και Κεντρική Επιτροπή, ενώ υπάρχει η δυνατότητα σε όσους φίλους και ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το επιθυμούν, με την ταυτόχρονη εγγραφή τους ως μέλη του κόμματος, ακόμη και αυθημερόν, να ψηφίσουν όμως μόνο για την ανάδειξη Προέδρου.

Τα εκλογικά κέντρα που θα στηθούν είναι τα εξής:

  • Στον Δήμο Κομοτηνής σε δύο εκλογικά κέντρα, στην ΝΟΜΑΡΧΙΑ (εκλογικό κέντρο 387) και στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (εκλογικό κέντρο 388).
  • Στον Δήμο Ιάσμου σε τρία εκλογικά κέντρα, στον Ίασμο στο χώρο του Κ.Α.Π.Η. (εκλογικό κέντρο 389), στον Μίσχο στον Σύλλογο Νεολαίας στην είσοδο του χωριού (εκλογικό κέντρο 390) και στην Πελεκητή στον Σύλλογο Νεολαίας στην πλατεία (εκλογικό κέντρο 391).
  • Στον Δήμο Αρριανών-Φιλλύρας σε ένα εκλογικό κέντρο στα Αρριανά στον Σύλλογο Γυναικών (εκλογικό κέντρο 392).
  • Στον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών σε ένα εκλογικό κέντρο στο Συνεδριακό Κέντρο Σαπών (εκλογικό κέντρο 393).

Να σημειωθεί ότι ο κατάλογος των εγγεγραμμένων μελών είναι ενιαίος σε ένα πανελλαδικό δίκτυο και η διαπίστευση της ψηφοφορίας γίνεται ηλεκτρονικά για την απόλυτη διασφάλιση της διαδικασίας, οπότε έτσι μπορεί ο καθένας και η καθεμία να ψηφίσει οπουδήποτε εντός της περιφέρειας της ΑΜΘ.

ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ροδόπης: «Να ακουστεί η φωνή της κοινωνίας δυνατά»

Σε μήνυμά της η Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ροδόπης τονίζει πως «θέλουμε να μετατρέψουμε τις εκλογές του κόμματός μας την Κυριακή 15 Μάη σε μια γιορτή δημοκρατίας».

Παράλληλα εξηγεί ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία ξανακάνει την πολιτική ενδιαφέρουσα δίνοντας το δικαίωμα να μιλήσουν οι πολλοί. Στον αντίποδα των κομμάτων των ελίτ που απέτυχαν, εμείς ακούμε καθαρά την επιθυμία δημοκρατίας, όπως διατυπώνεται από τον κόσμο της δουλειάς και τη νεολαία, τους ανθρώπους που θέλουν οι απόψεις τους και οι προτάσεις τους να πιάνουν τόπο. Στόχος μας είναι να μεγαλώσουμε κι άλλο τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, να φτιάξουμε το πιο δημοκρατικό κόμμα της αριστεράς και των προοδευτικών δυνάμεων. Να ακουστεί η φωνή της κοινωνίας δυνατά. Η ώρα της πολιτικής αλλαγής έχει ήδη φθάσει – Γινόμαστε όλοι και όλες συμμέτοχοι».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.