Ροδοπη: 12 καλπες σε 9 εκλογικα τμηματα για τις εκλογες στη ΝΔ

Τον κατάλογο με τα 885 εκλογικά τμήματα, όπου θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου πρόεδρου, έδωσε στη δημοσιότητα η Νέα Δημοκρατία. Από τη σχετική ανακοίνωση απουσιάζουν οι ακριβείς διευθύνσεις των εκλογικών τμημάτων ανά περιοχή, πράγμα που θα οριστικοποιηθεί εντός των επόμενων ημερών.
Τα μέλη και οι φίλοι της «γαλάζιας παράταξης» στο νομό Ροδόπης θα έχουν τη δυνατότητα να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα σε ένα από τα 9 εκλογικά τμήματα, που θα λειτουργήσουν στις 22 Νοεμβρίου.

Αναλυτικότερα, στον δήμο Κομοτηνής θα λειτουργήσουν 4 εκλογικά τμήματα, όπου θα στηθούν  συνολικά 7 κάλπες. Στην έδρα του δήμου, στην Κομοτηνή θα λειτουργήσουν 2 εκλογικά τμήματα με 5 κάλπες, ενώ τα υπόλοιπα 2 θα λειτουργήσουν στην Αίγειρο και στο Νέο Σιδηροχώρι.

Δύο εκλογικά τμήματα θα λειτουργήσουν στην επικράτεια του δήμου Μαρωνείας-Σαπών, το ένα στην έδρα του δήμου, στις Σάπες, και το δεύτερο στην Ξυλαγανή. Άλλα δύο εκλογικά τμήματα θα λειτουργήσουν στον δήμο Αρριανών, ένα στα Αρριανά και ένα στη Φιλλύρα, ενώ μόνο ένα εκλογικό τμήμα, που θα λειτουργήσει στον Ίασμο, θα εξυπηρετήσει τους ψηφοφόρους στον ομώνυμο δήμο. 
 

Πόλη-Οικισμός Εκλογικά τμήματα Κάλπες
Κομοτηνή 2 5
Αίγειρος 1 1
Ν.Σιδηροχώρι 1 1
Ίασμος 1 1
Σάπες 1 1
Ξυλαγανή 1 1
Φιλλύρα 1 1
Αρριανά 1 1
Σύνολο 9 12

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.