Ροδοπη: 1.590 μελη του ΚΙΝΑΛ προσηλθαν στις καλπες

Ποιοι εκλέγονται στη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή

Συνολικά 1.590 μέλη του ΚΙΝΑΛ στη Ροδόπη προσήλθαν στις κάλπες που στήθηκαν την Κυριακή 8 Μαΐου για την ανάδειξη νέας νομαρχιακής επιτροπής, τοπικών οργάνων, συνέδρων και νέου ονόματος του φορέα.

Στη νέα νομαρχιακή επιτροπή Ροδόπης, εξελέγησαν κατά αλφαβητική σειρά οι: Αλή Τουντσάι, Αμαραντίδης Ιωάννης, Δαμιανός Δάμων, Κατσιάνη Όλγα, Λάπατας Αθανάσιος, Μενεσελίδου Μακρίνα, Μουσταφάογλου Σιμπέλ, Μπεράτ Μεχμέτ, Ουρεϊλίδου Ευδοκία, Χαραλαμπίδης Παναγιώτης, Χουσεΐν Μπιλγκίν.

Ταυτόχρονα σε συντριπτικό ποσοστό, άνω του 90%, τα μέλη του κόμματος ενέκριναν ως όνομα το «ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ», και την επαναφορά του ήλιου ως έμβλημα.

Ν. Ανδρουλάκης: «Το σύμβολό μας, ο ήλιος, επέστρεψε»

Την πλήρη ικανοποίησή του για τη μεγάλη συμμετοχή στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, εξέφρασε αργά το βράδυ της Κυριακής ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης.

«Η συγκλονιστική σας συμμετοχή δυνάμωσε την ελπίδα που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο. Ευχαριστώ τα πάνω από 170 χιλιάδες μέλη, που έδωσαν δυναμικό παρών, παίρνοντας το μέλλον της παράταξης στα χέρια τους», ανέφερε ο κ. Ανδρουλάκης και γνωστοποίησε πως «οι πολίτες αποφάσισαν: Το σύμβολο μας, ο ήλιος, επέστρεψε. Μαζί με τις μνήμες μιας ιστορικής παράταξης, που ταυτίστηκε με τους αγώνες του λαού μας για δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και εθνική αξιοπρέπεια».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, που όπως φαίνεται θα είναι πια το επίσημο όνομα του κόμματος, τόνισε ότι «επέστρεψαν οι προσδοκίες να γίνει ξανά η Δημοκρατική Παράταξη, μαζί με τις δυνάμεις της ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας, της ανανεωτικής αριστεράς και των κινημάτων της οικολογίας, η φωνή της δημιουργικής Ελλάδας.

Της Ελλάδας της προόδου, της αλληλεγγύης και της ανάπτυξης. Η φωνή των Ελλήνων, που αγωνιούν για ένα καλύτερο μέλλον, επιζητώντας τη διαφάνεια και την αξιοκρατία».
Επίσης, σημείωσε τη φωνή των νεότερων γενεών που αγωνίζονται για περισσότερες ευκαιρίες στη ζωή τους.

«Οικοδομούμε μέρα με τη μέρα μια καινούργια σχέση εμπιστοσύνης με τον ελληνικό λαό σε κάθε πεδίο των μεγάλων προκλήσεων της εποχής μας», επισήμανε εκφράζοντας αισιοδοξία για τις κρίσιμες κοινωνικές και πολιτικές μάχες που έπονται. «Προχωράμε με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε. Όλοι μαζί θα νικήσουμε», κατέληξε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.