Προβληματισμος για την αποκομιδη απορριμματων στην παραλιακη ζωνη του Δημου Μαρωνειας Σαπων

Με μόνο δύο απορριμματοφόρα σε λειτουργία στο Δήμο, θα ληφθεί ειδική μέριμνα ώστε να μην καθυστερεί η αποκομιδή

Ειδική μέριμνα ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα με τα απορρίμματα στην παραλιακή ζώνη του Δήμου πρέπει να πάρει ο Δήμος Μαρωνείας Σαπών, σύμφωνα με τον Δήμαρχο κ. Απόστολο Ιωάννου.

Όπως ανέφερε, από την αρχή της θητείας τους διαπίστωσαν πως από τα 7 απορριμματοφόρα λειτουργούσαν 2, και συνεχίζουν να έχουν τόσα, μιας και δεν κατάφεραν να επισκευάσουν κάποιο άλλο γιατί ουσιαστικά, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι μη επισκευάσιμα.

Με αυτά τα 2 οχήματα βγάζουν ουσιαστικά τέσσερις βάρδιες ώστε να μπορέσουν να καλύπτουν την αποκομιδή των απορριμμάτων, και μέχρι αυτή τη στιγμή θεωρεί ότι το έχουν καταφέρει.

Όμως με την έλευση του καλοκαιριού, και την αύξηση της προσέλευσης στις παραλιακές περιοχές του Δήμου, ανησυχούν για τον τρόπο που θα γίνει η αποκομιδή των σκουπιδιών.

Σημείωσε πάντως πως σε μερικές μέρες θα μπορέσουν να διαθέσουν απορριμματοφόρο που θα μαζεύει δύο φορές την εβδομάδα τους κάδους, ώστε να κρατήσουν σε καλή κατάσταση την καθαριότητα στην παραλιακή περιοχή, ενώ δεν περιμένει να επηρεαστεί το υπόλοιπο του Δήμου, όπου η κατάσταση θα συνεχίσει να είναι ελεγχόμενη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.