Πρωτη συνεδριαση για το νεο ΔΣ της ΔΕΥΑΚ

Τη συνεργασία όλων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών ζήτησε ο Θέμης Τζενετίδης

Συνεδρίασε τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου για πρώτη φορά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΥΑ Κομοτηνής υπό την προεδρία του κ. Θέμη Τζενετίδη.

Στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο κ. Τζενετίδης αναφέρθηκε στη σημασία της Δημοτικής Επιχείρησης προτάσσοντας ως στόχευση τη συνεργασία όλων για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

 «Ως νέος πρόεδρος αναφερόμενος στο ξεκίνημα της νέας αυτής περιόδου, πιστεύω ότι ο ρόλος και η σημασία της λειτουργίας της ΔΕΥΑ Κομοτηνής έχει αναγνωρισθεί και έχει καταξιωθεί χάρη στις πολύτιμες υπηρεσίες που παρέχει σε μια σειρά ζωτικών τομέων της κοινωνίας μας, αλλά και στη συμβολή της στη γενικότερη αναπτυξιακή προσπάθεια της περιοχής μας» επεσήμανε συγκεκριμένα ο κ. Τζενετίδης.

Παράλληλα ο ίδιος τόνισε πως «αναλαμβάνοντας τη Διοίκησή της γνωρίζω τα προβλήματα και τις δυσκολίες που υπάρχουν και γι’ αυτό είμαι αποφασισμένος σε συνεργασία με τις υπηρεσίες, τα στελέχη και όλους τους εργαζομένους της ΔΕΥΑΚ να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, έτσι ώστε να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις και τις καθημερινές ανάγκες των πολιτών».

Σημαντικότερο όλων, όπως υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ είναι η σωστή και ειλικρινής συνεργασία και εξυπηρέτηση των πολιτών που θα γίνει ο μόνιμος και σταθερός οδηγός της προσπάθειας, καθώς «η ΔΕΥΑΚ δημιουργήθηκε και λειτουργεί προς όφελός τους και γι’ αυτό έχουμε όλοι μας, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, οι εργαζόμενοι αλλά και οι πολίτες που απολαμβάνουν τις υπηρεσίες της, να την προστατέψουμε με κάθε τρόπο και να την εξελίξουμε όσο γίνεται περισσότερο».

«Αισιοδοξώ πως όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε» ανέφερε κλείνοντας ο κ. Τζενετίδης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.