Πρωτη περιφερειακη συναντηση ΟΝΝΕΔ ΑΜΘ

Σήμερα στην αίθουσα του περιφερειακού

Την Παρασκευή 25 Αυγούστου στην αίθουσα του περιφερειακού συμβουλίου στην παλιά νομαρχία Ροδόπης και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη περιφερειακή συνάντηση της ΟΝΝΕΔ Α.Μ.Θ, στην Κομοτηνή με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη ΟΝΝΕΔ Α.Μ.Θ κ. Ανέστη Παπαδόπουλου.
 
Με την παρουσία τους θα τιμήσουν και θα απευθύνουν χαιρετισμό στα μέλη της συνάντησης ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος, ο Περιφερειάρχης Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνης Πασχάλης καθώς και οι πρόεδροι της ΟΝΝΕΔ , Ξάνθης Γιάννης Τσάκαλος , Δράμας Λευτέρης Σαμαράς και Ροδόπης Κώστας Τσαρδακλής .
 
Σε σχετική ανακοίνωσή της η ΟΝΝΕΦ ΑΜΘ εξηγεί πως  «η συνάντηση θα αποτελέσει την έναρξη για την επίτευξη των στόχων μέσα από μία ατζέντα θεμάτων ευρείας κοινωνικής κλίμακας με αποτέλεσμα να κινητοποιηθούν οι νέοι και οι νέες σε όλη την περιφέρεια» απευθύνοντας ανοιχτή πρόσκληση «προς κάθε νέο που ενδιαφέρεται για την ΟΝΝΕΔ, προκειμένου να προσφέρει εθελοντικά στις μελλοντικές δραστηριότητες και να ενημερωθεί για αυτές».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.