Προτεραιοτητα στη συνεργασια Ελλαδας Βουλγαριας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο πραγματοποίησε ο Γενικός Πρόξενος της Βουλγαρίας στη Θεσσαλονίκη

Ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Χρήστος Μέτιος δέχθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη από το Γενικό Πρόξενο της Βουλγαρίας στη Θεσσαλονίκη κ. Vladimir Pisanchev, σήμερα το πρωί στο γραφείο του στην Περιφέρεια.
 
Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε διασυνοριακά θέματα, θέματα τουρισμού και εκατέρωθεν επισκεψιμότητας. Από κοινού οι δύο μεριές δήλωσαν ότι οι άριστες σχέσεις διασυνοριακής συνεργασίας που έχουν αναπτυχθεί θα συνεχιστούν και στο μέλλον.
 
Όπως τόνισε ο κ. Μέτιος συζήτησαν θέματα που αφορούν θέματα τουρισμού και εκατέρωθεν επισκέψεων, καθώς και τις δυνατότητες συνεργασίας της Περιφέρειας ΑΜΘ με τις αυτοδιοικητικές δομές από τη βόρεια πλευρά των συνόρων.
 
Από την πλευρά του ο κ. Pisanchev τόνισε πως οι σχέσεις με την Περιφέρεια ΑΜΘ είναι πολύ καλές και πως έχει δημιουργηθεί μια πολύ καλή βάση για περεταίρω ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Βουλγαρίας, ενώ και η διασυνοριακή συνεργασία βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο.
 
Πάντως εξέφρασε την πεποίθηση πως θα υπάρξουν ακόμα περισσότερες δυνατότητες συνεργασίας στο άμεσο μέλλον.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.