Πολυπληθης η συμμετοχη των πολιτων στις προεκλογικες συγκεντρωσεις της «Επανεκκινησης»

Στον οικισμό Ποντίων Σαπών, το Πρωτάτο, τα Άμφια και την Αρίσβη ο Ντ. Χαριτόπουλος

Τον Μόνιμο οικισμό Ποντίων Σαπών, το Πρωτάτο, τα Άμφια και την Αρίσβη επισκέφτηκε το βράδυ της Τρίτης 3 Οκτωβρίου, ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών και εκ νέου υποψήφιος κ. Ντίνος Χαριτόπουλος, συνεχίζοντας δυναμικά τον προεκλογικό του αγώνα με στόχο τη Νίκη στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Η ατμόσφαιρα ήταν παντού πανηγυρική, αφού οι πλατείες και τα καφενεία γέμισαν για πρώτη φορά ασφυκτικά από Δημότες που υποδέχθηκαν με θέρμη τον Δήμαρχο και τους υποψήφιους του συνδυασμού για να συνομιλήσουν μαζί τους και να εκφράσουν τη στήριξη τους.

Ο Δήμαρχος κατά την περιοδεία του ανέλυσε το πρόγραμμα της επόμενης θητείας, «ένα συγκροτημένο και σοβαρό σχέδιο που θα θέσει τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών σε ανοδική τροχιά και θα τον κατατάξει στην θέση που του αξίζει», όπως είπε χαρακτηριστικά καλώντας τους Δημότες να το στηρίξουν.

Αναφέρθηκε στα έργα που έγιναν στους οικισμούς, μεταξύ των οποίων έργα αντιπλημμυρικής προστασίας, έργα για την ύδρευση, την αγροτική οδοποιία, την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. «Βγάλαμε τον Δήμο από την αφάνεια, διεκδικήσαμε και υλοποιήσαμε έργα γιατί έχουμε σχέδιο και όραμα για το μέλλον», ανέφερε ο κ. Χαριτόπουλος.

Διανύοντας την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου ο επικεφαλής της «Επανεκκίνησης» κάλεσε τους πολίτες να συστρατευτούν «δίπλα στην παράταξη των έργων, τη Δημοτική Αρχή που συνεχίζει με αίσθημα ευθύνης το έργο της».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.