Πολιτιστικες δρασεις με Συλλογους του Ιασμου ετοιμαζει ο Δημος

Συνάντηση του Δημάρχου Οντέρ Μουμίν με τους εκπροσώπους Πολιτιστικών Συλλόγων που δραστηριοποιούνται στον Ίασμο

Ο Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, συναντήθηκε σε ευρεία σύσκεψη με τους προέδρους και εκπροσώπους Πολιτιστικών Συλλόγων του δήμου.

Το παρών έδωσαν η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ιάσμου «Άγιος Νικόλαος» Κινέζου Δώρα, ο Πρόεδρος Συλλόγου Σαρακατσάνων «Λεπενιώτης» Μπίκος Γεώργιος, η Πρόεδρος του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Γυναικών και Φίλων Οικ. Αμβροσίας Γκεβρέκη Διαλεκτή, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Σάλπης – Γλυκονεριού Δωροπούλου Δήμητρα και η Γενική Γραμματέας Όλγα Ρέστα – Κατραντζή, η Πρόεδρος Συλλόγου Γυναικών Παλλαδίου Καπούλα Λήνα, η Πρόεδρος του Μορφωτικού, Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Μέγα Πιστού Οζλέμ Χουσεΐν και ο Γενικός Γραμματέας Ραμαδάν Αμπντουραχμάν, ο Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Διαλαμπής «Το Αντάμωμα» Τσιλιγγίρης Αλέξανδρος, ο Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Πελεκητής «Ελπίδα» Ιμπραχήμ Ντουμπάν, καθώς και ο Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου Δήμου Ιάσμου Μεχμέτ Μεχμέτ και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισµού και Αθλητισµού Σαλήμ Χουσεΐν.

Ο Οντέρ Μουμίν εξήρε τον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα του Δήμου Ιάσμου, δηλώνοντας πως «προγραμματίσαμε μελλοντικές δράσεις, ανταλλάξαμε απόψεις σε κλίμα ενότητας, ομοψυχίας, σεβασμού και αλληλοκατανόησης».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.