Πολιτικη συγκεντρωση του ΚΚΕ στις Σαπες

Δ. Κλάδης: «Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη κερδισμένη ψήφος»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πολιτική συγκέντρωση της Τομεακής Επιτροπής Ροδόπης του ΚΚΕ την περασμένη Πέμπτη στην αίθουσα εκδηλώσεων στο κτήμα «δεντράκι» στις Σάπες. Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία του ο Διονύσης Κλάδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, γραμματέας της ΕΠ ΑΜΘ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης ΑΜΘ με το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης. Αμέσως μετά, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και χειροκροτημάτων, τον λόγο πήρε ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης του ΚΚΕ, Κερατζή Ιμπράμ Ιμπραήμ. Τον συντονισμό της εκδήλωσης έκανε ο Βαγγέλης Ευαγγελόπουλος, γραμματέας της ΤΕ Ροδόπης και υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης του ΚΚΕ.

Ο Διονύσης Κλάδης, αφού καλωσόρισε τους δεκάδες παρευρισκομένους τόνισε πως «γνωρίζουμε πως οι περισσότεροι που βρίσκεστε σήμερα εδώ έχετε διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, οι περισσότεροι σκέφτεστε να ψηφίσετε πρώτη φορά ΚΚΕ και σας καλούμε να βοηθήσετε όλοι σας ώστε να είναι πολύ πιο δυνατό το ΚΚΕ και στην Ροδόπη». Υπογράμμισε, επίσης, πως «όποιος επιλέξει να ψηφίσει το ΚΚΕ δεν θα το μετανιώσει γιατί τους έχουμε δοκιμάσει όλους, και την ΝΔ, και τον ΣΥΡΙΖΑ, και το ΠΑΣΟΚ και είδαμε ποια ήταν η κατάληξη για τον λαό της χώρας μας και πλέον έχουμε πείρα. Σε αυτούς που θα πουν πως ψήφος στο ΚΚΕ είναι χαμένη ψήφος εμείς τους λέμε: χαμένη ψήφος για τον λαό, για τους εργαζόμενους, για τους αυτοαπασχολούμενους, για τους αγρότες, για την νεολαία της μειονότητας αλλά και συνολικότερα, είναι η ψήφος στα υπόλοιπα κόμματα γιατί αυτή η ψήφος θα πάει σε μια πολιτική όπου την επόμενη μέρα των εκλογών θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση με φόρους για τον λαό, με χαμηλούς μισθούς για τους εργαζόμενους, με τεράστιο κόστος παραγωγής και τιμές στα αγροτικά προϊόντα που δεν θα εξασφαλίζει αξιοπρεπές εισόδημα στις αγροτικές οικογένειες. Θα πάει σε μια πολιτική που δημιουργεί νέα Τέμπη παντού γύρω μας, όπως το τραγικό έγκλημα που συνέβη με τα τρένα, θα πάει σε μια πολιτική που οδηγεί τα παιδιά μας να ξενιτεύονται για ένα μεροκάματο. Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη κερδισμένη ψήφος γιατί οι βουλευτές του ΚΚΕ είναι αυτοί που βρίσκονται καθημερινά μπροστά στους αγώνες, ώστε να μην χάσει καμία λαϊκή οικογένεια το σπίτι της από τους πλειστηριασμούς, ώστε να έχουμε αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις, ενάντια σε απολύσεις, είναι δίπλα στον αγώνα της αγροτιάς για αφορολόγητο πετρέλαιο και φθηνά λιπάσματα. Γιατί ότι κέρδισε ο λαός μας το κέρδισε με την πάλη του, με τον αγώνα του και το ΚΚΕ ήταν πάντα εκεί». Κλείνοντας την ομιλία του κάλεσε όλον το λαό της περιοχής «να δώσουμε μαζί αυτή τη μάχη για ένα πολύ ισχυρό ΚΚΕ, για να ενισχυθεί η κοινή πάλη των εργαζομένων ανεξαρτήτως θρησκείας και εθνοτικής καταγωγής, γιατί αυτά που μας ενώνουν πρέπει να βάζουμε μπροστά και όχι αυτά που μας χωρίζουν».

Ο Κερατζή Ιμπράμ Ιμπραήμ μέσα από την ομιλία του τόνισε πως στις εκλογές στις 21 Μάη η εργατική τάξη, οι αγρότες, τα υπόλοιπα λαϊκά στρώματα της περιοχής πρέπει να αγκαλιάσουν το ΚΚΕ, να του δώσουν δύναμη γιατί αυτή θα επιστρέψει στους ίδιους την επόμενη μέρα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.