ΠΟΛΗτικη Ανατροπη: Δυσαρεσκεια απο την χωρις προηγουμενη διαβουλευση αποχωρηση των δυο δημοτικων συμβουλων

«Θα συνεχίσει να είναι παρούσα και ενεργή» διαμηνύει σε ανακοίνωσή της η δημοτική παράταξη

Στον αύλειο χώρο του θερινού δημοτικού θεάτρου, συγκλήθηκε τη Δευτέρα 17 Ιουλίου η ΠΟΛΗτικη ΑΝΑΤΡΟΠΗ για να συζητήσει σχετικά με τη νέα κατάσταση που διαμορφώθηκε μετά την επιλογή των δύο εκλεγμένων μελών της να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, από την παράταξη που τους εξέλεξε.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που υπογράφει η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης, κ. Ελένη Λαφτσή, «εκφράστηκε έντονος προβληματισμός και δυσαρέσκεια για το ότι  η επιλογή  αυτή έγινε ερήμην τους, χωρίς προηγούμενη διαβούλευση, γεγονός που τραυματίζει την εικόνα της παράταξης και μάλιστα σε κρίσιμο χρόνο, λίγο πριν τις  αυτοδιοικητικές εκλογές, ενώ εκδήλωσαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο της επικεφαλής.

Στη  μαζική αυτή συγκέντρωση, στην οποία η συμμετοχή και η διάθεση των μελών για προσφορά ήταν συγκινητική, δηλώθηκε  εμφαντικά ότι η ΠΟΛΗτική ΑΝΑΤΡΟΠΗ  δεν έχει ολοκληρώσει την εντολή που έλαβε από την τοπική κοινωνία στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 και ότι  θα συνεχίσει να είναι παρούσα και ενεργή με παρεμβάσεις της στις εξελίξεις που αφορούν την τοπική  κοινωνία και τις ανάγκες της».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.