«Ποιος κοροιδευε ποιον κ. βουλευτη;»

Ερωτήματα από την Επιτροπή Αγροτικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης προς τον Ε. Στυλιανίδη για το νομοσχέδιο για τις Λαϊκές Αγορές

Ερωτήματα προς τον κυβερνητικό βουλευτή Ροδόπης κ. Ευριπίδη Στυλιανίδη απευθύνει η Επιτροπή Αγροτικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ροδόπης με αφορμή την ψήφιση του νομοσχεδίου για τις Λαϊκές Αγορές.

Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε μόνο με τις ψήφους της κυβερνητικής πλειοψηφίας με σύσσωμη την αντιπολίτευση να απευθύνει μομφές προς την κυβέρνηση για προσπάθεια διάλυσης των λαϊκών αγορών σε μια περίοδο αυξήσεων και ακρίβειας.

Σε ανακοίνωσή της η Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης επισημαίνει αρχικά πως «επί 6 μήνες οι κυβερνητικοί βουλευτές, δεσμεύονταν ότι θα γίνουν δεκτές οι προτάσεις των φορέων, όμως όλοι τους, στο τέλος ψήφισαν το νομοσχέδιο με ονομαστική ψηφοφορία» για να υπογραμμίσει πως «ονομαστικά, ρωτάμε και εμείς τον βουλευτή του νομού, ποιος κορόιδευε ποιον. Οι βουλευτές τους αγρότες ή η κυβέρνηση τους ίδιους της τους βουλευτές;»

Η Επιτροπή καλεί τον κυβερνητικό βουλευτή κ. Στυλιανίδη να εξηγήσει στους αγρότες της Ροδόπης, «γιατί ψήφισε – με ονομαστική ψηφοφορία – ένα νομοσχέδιο που βάζει ταφόπλακα στις λαϊκές αγορές; Γιατί δεν εναντιώθηκε, στις ορέξεις του υπουργού ανάπτυξης κ. Γεωργιάδη;  Μήπως ήταν γνώστες των μεθοδεύσεων και απλά περίμενε ότι θα περάσει, χωρίς να εκτεθεί;».

Παράλληλα καλεί τον αγροτικό κόσμο «σε συνεχή αγώνα για να ακυρωθεί το νομοσχέδιο στην πράξη» υπογραμμίζοντας πως «ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, έχει δεσμευτεί ότι θα το καταργήσει στην επόμενη κυβερνητική του θητεία».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.