ΠΟΕΣΕ: «Καταστροφικη για την εστιαση η αποφαση για το νεο “lockdown”»

Κάνει λόγο για εμπαιγμό από την κυβέρνηση

Καταστροφική και εξοργιστική χαρακτηρίζει η ΠΟΕΣΕ την απόφαση της κυβέρνησης να τεθεί η εστίαση σε «lockdown», και μάλιστα χωρίς την λήψη μέτρων στήριξης για τις επιχειρήσεις του κλάδου, δεδομένων των δύσκολων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί πλέον στην αγορά.

Όπως μεταφέρει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων «ο κλάδος της εστίασης και συναφών επαγγελμάτων βρίσκεται σε αναβρασμό και παράλληλα αντιμέτωποι με ακυρώσεις κρατήσεων, μετά την ανακοίνωση των μέτρων, και μάλιστα την ίδια ώρα που οι υποχρεώσεις μας συσσωρεύονται κάνοντας αβέβαιη την επιβίωσή μας».

Παράλληλα αναφερόμενη στην κατ’ εξαίρεση λειτουργία των καταστημάτων εστίασης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μέχρι τις 2 τα ξημερώματα, χωρίς μουσική κάνει λόγο για εμπαιγμό, τονίζοντας πως «δεν ζητάμε χάρη. Την επιβίωση των επιχειρήσεων μας και των εργαζόμενων σ’ αυτές, απαιτούμε από την Κυβέρνηση».

« “Το κανείς μόνος του” αναζητούμε από τον κ. Πρωθυπουργό, γιατί είμαστε ολομόναχοι. Γιατί «το κανείς μόνος του» απαιτεί θυσίες. Το “μόνος του” όμως απαιτεί αντοχές,  οι οποίες έχουν δυστυχώς εξαντληθεί εδώ και καιρό!» υπογραμμίζοντας κλείνοντας η ΠΟΕΣΕ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.