Πληρη καταγραφη της ακινητης περιουσιας του θελει ο Δημος Κομοτηνης

Μέσα από σύμβαση με τον Αναπτυξιακό Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε.»

Να αποκτήσει πλήρεις φακέλους για την ακίνητη περιουσία του, αναζητώντας παράλληλα τρόπους για βελτίωση και καλύτερη αξιοποίησή της, θέλει ο Δήμος Κομοτηνής, μέσα από Προγραμματική Σύμβαση με τον Αναπτυξιακό Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κ. ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε.»

Παρόλο που ο Δήμος διαθέτει αρχείο με τα ακίνητα του, αυτό μπορεί να μην έχει όλα τα στοιχεία τους, ή να χρειάζονται επικαιροποίηση. Για αυτό και, ελλείψει μονίμου προσωπικού που θα μπορούσε να αναλάβει αυτή την εργασία, μέσω του Αναπτυξιακού Οργανισμού το αρχείο θα μελετηθεί, θα συμπληρωθεί όπου χρειάζεται ώστε να είναι ολοκληρωμένες οι καταχωρήσεις για τα κτίρια και να υπάρχει καταγραφή του συνόλου της ακίνητης περιουσίας του Δήμου.

Αφού συμπληρωθεί το υπάρχον μητρώο, στόχος είναι να διασφαλιστούν τα δικαιώματα του Δήμου επί της συγκεκριμένης ακίνητης περιουσίας του, ώστε να εκπονηθεί σχέδιο βελτίωσης και αξιοποίησης της.

Αξίζει να σημειωθεί πως το θέμα της ακίνητης περιουσίας του Δήμου Κομοτηνής, και της αξιοποίησής της, έχει υπάρξει αντικείμενο αντιπαράθεσης μεταξύ της διοίκησης και της αντιπολίτευσης την προηγούμενη περίοδο. Απομένει να φανεί πώς η τελευταία αυτή κίνηση του Δήμου θα έχει αποτελέσματα ή θα κρύβει και εκπλήξεις όσο αφορά την ιδιοκτησία του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.