Πηγε ο Κουτσουμπας να ψηφισει και δεν του εδωσαν το ψηφοδελτιο του ΚΚΕ

Πώς αντέδρασε

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε στο εκλογικό τμήμα της Λαμίας, όπου πήγε να ψηφίσει ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, καθώς την ώρα που πήγε να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα συνειδητοποίησε ότι έλειπε το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ!

Εμφανώς ενοχλημένος βγήκε από το παραβάν και ζήτησε το ψηφοδέλτιο του Κομμουνιστικού Κόμματος.

Αφού ψήφισε, ο Δημήτρης Κουτσούμπας απευθύνθηκε στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, λέγοντάς τους χαμογελαστός: «Θα γίνετε viral τώρα». «Αν γίνονται σε εμένα αυτά τα λάθη, φανταστείτε τι γίνεται αλλού», πρόσθεσε.

Μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος ο κ. Κουτσούμπας δεν αναφέρθηκε στο περιστατικό. Στις on camera δηλώσεις του κάλεσε όλες και όλους να προσέλθουν στις κάλπες και να ενισχύσουν με την ψήφο τους το ΚΚΕ για «ισχυρή, λαϊκή, μαχητική αντιπολίτευση».

«Σήμερα πρέπει να πάμε να ψηφίσουμε σε όλη την χώρα, είναι η μέρα των εκλογών. Μέχρι να κλείσουν οι κάλπες, πρέπει όλοι να είμαστε εκεί, για να κάνουμε το ΚΚΕ πιο ισχυρό, να πάει πιο ψηλά για ισχυρή, λαϊκή, μαχητική αντιπολίτευση 100% και στη Βουλή και στους ερχόμενους λαϊκούς αγώνες», δήλωσε συγκεκριμένα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.