Περιοδειες της Λαικης Συσπειρωσης Δημου Κομοτηνης σε πολη και οικισμους

Τα μέλη της κάλεσαν το λαό του Δήμου να στηρίξει μαζικά τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμο και Περιφέρεια στις 8 Οκτώβρη

Συνεχίζει τις περιοδείες σε οικισμούς του Δήμου και την Κομοτηνή ο Γιάννης Λεβέντης, υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής με την Λαϊκή Συσπείρωση, συνοδευόμενος από υποψήφιους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 27/9 επισκέφτηκε τον Κάλχα συνοδευόμενος από τον υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Ροδόπης, Ιμπραήμ Κερατζή. Την Πέμπτη 28/9 βρέθηκε στην Νέα Καλλίστη μαζί με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, Νίκο Βαργεμίδη και Βαγγέλη Ευαγγελόπουλο, ενώ την Παρασκευή 29/9 επισκέφτηκε την Νέα Αδριανή, τα Παγούρια, το Νέο Σιδηροχώρι και τους Αγίους Θεοδώρους. Μέσα από τις συζητήσεις με κατοίκους των οικισμών αναδείχθηκαν οι ελλείψεις που υπάρχουν στους οικισμούς που ουσιαστικά παραμένουν παρατημένοι και κατ’ επέκταση ερημωμένοι. Ο Γιάννης Λεβέντης τόνισε πως η Λαϊκή Συσπείρωση διεκδικεί σύγχρονες υποδομές για την αγροτική παραγωγή ώστε να δοθεί ανάσα στους αγρότες. Επαρκής κρατική χρηματοδότηση για την ανάπτυξη σύγχρονου και ασφαλούς οδικού δικτύου για όλους τους οικισμούς με τακτική και φθηνή συγκοινωνία. Συντήρηση όλων των παιδικών χαρών με σύγχρονες προδιαγραφές και εξασφάλιση χώρων άθλησης και πολιτισμού για την νεολαία.

Το Σάββατο 30/9 μαζί με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και την υποψήφια περιφερειακή σύμβουλο Ροδόπης, Αμαλία Κασαπαντωνίου, επισκέφτηκε επαγγελματίες και επισιτιστικές επιχειρήσεις στο κέντρο της Κομοτηνής. Αναδείχθηκε η ανάγκη ουσιαστικής στήριξης των μικρών επιχειρήσεων και επαγγελματιών της πόλης οι οποίοι χτυπιούνται από την υπεφορολόγηση του κεντρικού κράτους, αλλά και τα υψηλά δημοτικά τέλη. Σε αυτήν την κατεύθυνση η Λαϊκή Συσπείρωση διεκδικεί την μείωση των δημοτικών τελών για τους αυτοαπασχολούμενους.    

Κάλεσε, τέλος, το λαό του Δήμου να στηρίξει μαζικά τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Δήμο και Περιφέρεια στις 8 Οκτώβρη, τους αγωνιστές υποψήφιους που τα συγκροτούν, ώστε την επόμενη μέρα να είναι πιο δυνατή η φωνή του λαού μέσα στα δημοτικά και περιφερειακά συμβούλια.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.