Περιοδειες και συναντησεις των υποψηφιων του ΚΚΕ στη Ροδοπη

Βαγγέλης Ευαγγελόπουλος και Αμαλία Κασαπαντωνίου συνομίλησαν με επαγγελματίες και εργαζόμενους στην αγορά της πόλης

Σε περιοδείες και συναντήσεις προχώρησε η Τομεακή Οργάνωση Ροδόπης του ΚΚΕ στην Κομοτηνή την Πέμπτη 20 και Παρασκευή 21 Απρίλη.

Τα κλιμάκια του ΚΚΕ με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Ροδόπης, Αμαλία Κασαπαντωνίου και Βαγγέλη Ευαγγελόπουλο, βρέθηκαν στην κεντρική αγορά της πόλης, όπως και στην Δημοτική Αγορά, συζητώντας με επαγγελματίες και εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν βλέποντας την καθημερινότητά τους να δυσκολεύει με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων μέχρι σήμερα. Μέσα από την συζήτηση κάλεσαν στις επερχόμενες εκλογές να μην υποκύψουν στα εκβιαστικά διλλήματα της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ που κάνουν λόγω για σταθερή κυβέρνηση, είτε αυτοδύναμη, είτε συνεργασίας, αφού αυτή θα είναι από χέρι αντιλαϊκή, αλλά να κάνουν το αποφασιστικό βήμα να στηρίξουν το ΚΚΕ, έτσι ώστε ενισχυμένο και από καλύτερες θέσεις να παλέψει προς όφελος των συμφερόντων τους.

Επίσης, ο Βαγγέλης Ευαγγελόπουλος, βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στα γραφεία της κινητής μονάδας του ΚΕΘΕΑ. Έτσι, είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τις εργαζόμενες για την κατάσταση που επικρατεί όσον αφορά το πρόβλημα των εξαρτήσεων που καταγράφεται στους νομούς Ροδόπης και Ξάνθης, όπως επίσης και για το έργο του ΚΕΘΕΑ στην περιοχή μας. Μέσα από την συζήτηση αναδείχθηκε η κατάσταση ομηρίας που έχει βρεθεί η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζόμενων με συμβάσεις με ημερομηνία λήξης. Από τη μεριά του ο Βαγγέλης Ευαγγελόπουλος τόνισε πως το ΚΚΕ τάσσεται υπέρ των αιτημάτων των εργαζόμενων για μόνιμη και σταθερή εργασία, ανέδειξε την θέση του Κόμματος απέναντι στον διαχωρισμό «μαλακών» και «σκληρών» ναρκωτικών, την ανάγκη ενίσχυσης των στεγνών προγραμμάτων απεξάρτησης. Τέλος, κάλεσε σε ενίσχυση του ΚΚΕ και στις εκλογές, αναδεικνύοντας τις οικονομικές και κοινωνικές αιτίες που οδηγούν στην αύξηση των εξαρτήσεων, αιτίες που μπορούν να αντιπαλευτούν πιο αποφασιστικά από τον ίδιο το λαό, με το ΚΚΕ πιο δυνατό.

Συνεχίζοντας το πολιτικό άνοιγμα κλιμάκια της Τομεακής Οργάνωσης Ροδόπης θα περιοδεύσουν την ερχόμενη εβδομάδα σε χώρους εργασίας του δημοσίου με επικεφαλής τους Βαγγέλη Ευαγγελόπουλο, υποψήφιο βουλευτή Ροδόπης του ΚΚΕ και Γιάννη Λεβέντη, δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης στον Δήμο Κομοτηνής.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.