Περιοδεια υποψηφιων βουλευτων του ΚΚΕ στη Λαικη Αγορα Κομοτηνης

Κάλεσαν να ενισχυθεί μαζικά το ΚΚΕ στις εκλογές

Σε περιοδεία προχώρησε η ΤΕ Ροδόπης του ΚΚΕ στην Λαϊκή Αγορά Κομοτηνής το Σάββατο 29 Απρίλη. Στην περιοδεία συμμετείχαν και οι υποψήφιοι βουλευτές Ροδόπης του ΚΚΕ, Ευαγγελόπουλος Βαγγέλης, Κασαπαντωνίου Αμαλία και Χατσή Αλή Αλή.

Μέσα από τις συζητήσεις με μικροπωλητές και καταναλωτές οι υποψήφιοι βουλευτές ανέδειξαν τις ευθύνες όλων διαχρονικά των κυβερνήσεων, της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ για την μείωση του λαϊκού εισοδήματος την ίδια ώρα που οι μεγάλοι όμιλοι στον κλάδο του εμπορίου σημειώνουν τεράστια κέρδη.

 Κάλεσαν, επίσης, να ενισχυθεί μαζικά το ΚΚΕ στις 21 Μάη γιατί η ψήφος στο ΚΚΕ μένει ΚΚΕ την επόμενη μέρα, ενάντια στα ματωμένα πλεονάσματα που δημιουργούνται από την φορολεηλασία του λαού, ενάντια στα προαπαιτούμενα του υπερμνημονίου, του Ταμείου ανάκαμψης, ενάντια συνολικά στην αντιλαϊκή πολιτική που υπηρετούν ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ και ξεκαθάρισαν πως το ΚΚΕ δεν θα προδώσει την ψήφο τους, πως δεν θα δείξει καμία ανοχή σε οποιαδήποτε αντιλαϊκή κυβέρνηση και αν προκύψει από τις ερχόμενες εκλογές.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.