Περιοδεια σε οικισμους απο την Αντωνη Γραβανη

Θερμή η υποδοχή από τους κατοίκους

Από τους οικισμούς της Γρατινής, του Κόσμιου, του Θρυλορίου, του Ροδίτη και του Κικιδίου ξεκίνησε τις περιοδείες του στους οικισμούς του δήμου Κομοτηνής την Τρίτη ο επικεφαλής της παράταξης «Κομοτηνή Δυνατά» και υποψήφιος δήμαρχος Κομοτηνής κ. Αντώνης Γραβάνης, μαζί με υποψηφίους της παράταξης.

Η υποδοχή, όπως επισημαίνει σε δελτίο τύπου η παράταξη, υπήρξε θερμή και οι κάτοικοι άκουσαν με προσοχή τις προτάσεις του Αντώνη Γραβάνη, ενώ είχαν την ευκαιρία να του εκθέσουν τους προβληματισμούς τους.

Οι περιοδείες συνεχίστηκαν και την Τετάρτη, αυτή τη φορά σε Υφαντές, Μικρό Κρανοβούνι, Μεγάλο Κρανοβούνι, Παραδημή, Μ. Δουκάτο και Καλαμόκαστρο.

Η υποδοχή που επιφύλασσαν οι κάτοικοι ήταν και εκεί συγκινητική, σύμφωνα με την παράταξη και με τον κ. Γραβάνη να παρουσιάζει το πρόγραμμα και τις θέσεις της παράταξης, και να συνομιλεί με τους κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν

«Η υποδοχή μας γέμισε χαρά και αισιοδοξία για την προσπάθεια που κάνουμε για ένα Δήμο που θα αγκαλιάσει όλους τους δημότες, σε όλους τους οικισμούς» τονίζει η δημοτική παράταξη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.