Περιοδεια Παναγιωτη Σγουριδη στην ΠΑΜ-Θ

Την Παρασκευή στην Κομοτηνή

Από την Αλεξανδρούπολη θα ξεκινήσει την Περιοδεία του στην ΠΑΜ-Θ, αύριο Πέμπτη,  ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Παναγιώτης  Σγουρίδης.

Συγκεκριμένα  μαζί με τον Αν. Υπουργό Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Ευάγγελο Αποστόλου  θα επισκεφθεί την Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να συζητήσουν με τοπικούς φορείς και γεωργούς της περιοχής, για ζητήματα που τους απασχολούν σχετικά με την καλλιέργεια των ζαχαρότευτλων και την προώθηση της τευτλοκαλλιέργειας ώστε να ανοιχτεί το εργοστάσιο ζάχαρης Ορεστιάδας.

Την Παρασκευή θα βρίσκεται στην Κομοτηνή όπου και θα συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης κ. Χρήστο Μέτιο στις 10.00 το πρωί στην έδρα της Π.Ε. Ροδόπης και ύστερα θα  δώσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ για το θέμα της καλλιέργειας τεύτλων.

Αμέσως μετά θα μεταβεί στην Ξάνθη όπου και θα δώσει συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ στην αίθουσα συνεδριάσεων της Αντιπεριφέρειας για το θέμα της καλλιέργειας τεύτλων και το Σάββατο θα παραστεί στην «Ημέρα Παννελαδικού εορτασμού της Εθνικής Αντίστασης κατά του ναζισμού και του φασισμού» που διοργανώνει η Π.Ε Ξάνθης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.