Περιφερειακη Συνθεση: Την τελευταια στιγμη η διοικηση της ΠΑΜΘ προσπαθει να «σχεδιασει» αντιπλημμυρικα εργα

Καταλογίζει στη διοίκηση προεκλογικά τερτίπια

Την αναμόρφωση του προϋπολογισμού της περιφέρειας για την πραγματοποίηση αντιπλυμμηρικών έργων γνωστοποιεί σε ανακοίνωσή της η «Περιφερειακή Σύνθεση», καταλογίζοντας στη διοίκηση προεκλογικά τερτίπια.

Συγκριμένα η παράταξη επισημαίνει σε ανακοίνωσή της: «Κυριολεκτικά μία ανάσα πριν από τις Εκλογές, η διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης σχεδιάζει τερτίπια για να μπορεί να ανακοινώσει αντιπλημμυρικά έργα στη Ροδόπη και αλλού.

Με μία έκτακτη (και δια περιφοράς) συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου εισήγαγε αναμόρφωση του προϋπολογισμού, προκειμένου να «πείσει» ότι ενδιαφέρεται για την υλοποίηση αντιπλημμυρικών έργων στη Ροδόπη.

Η αλήθεια όμως είναι ότι προφανώς σύρονται σε αυτήν την αναμόρφωση του προϋπολογισμού, καθώς η Περιφερειακή Σύνθεση έχει αναδείξει το θέμα της ελλιπούς αντιπλημμυρικής προστασίας σε όλη την προεκλογική καμπάνια του επικεφαλής κ. Χριστόδουλου Τοψίδη και των υποψηφίων συμβούλων.

Η πραγματική αρνητική κατάσταση που έχουν δημιουργήσει στην Περιφέρεια τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης έχει πλέον αποκαλυφθεί στο σύνολό της από τον κ. Τοψίδη και όλοι γνωρίζουν ότι η μακρόχρονη απραξία τους έχει αφήσει έκθετη σε φυσικές καταστροφές όχι μόνο τη Ροδόπη, αλλά συνολικά την Περιφέρεια ΑΜΘ.

Γι’ αυτό και προσπαθούν να «σώσουν ό,τι σώζεται» έστω και την τελευταία στιγμή, όμως προφανώς δεν θα τα καταφέρουν. Ο κόσμος πλέον και γνωρίζει και έχει καταδικάσει την αδιαφορία τους, την ανικανότητά τους και την παντελή απουσία σχεδιασμού και προγραμματισμού.

Οι πολίτες δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην Περιφερειακή Σύνθεση που παρουσιάζει οργανωμένο πρόγραμμα και ουσιαστικές θέσεις που θέτουν στο επίκεντρο τις πραγματικές ανάγκες της Περιφέρειας ΑΜΘ και των ανθρώπων της».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.