Περιφερειακη Συνθεση: «Οι πολιτες μιλησαν∙ σε αποδρομη η Διοικηση Μετιου»

«Νοιάζονται μόνο για τις καρέκλες τους και γι’ αυτό το λόγο ο κόσμος τους δείχνει την πόρτα της εξόδου»

Το δικό της σχόλιο καταθέτει η Περιφερειακή Σύνθεση για τη δημοσκόπηση που πραγματοποίησε σε όλες τις περιφέρειες της χώρας η εταιρεία GOOD Affairs για λογαριασμό του airetos.gr, και δημοσιεύτηκε από την ενημερωτική ιστοσελίδα. Η περιφερειακή παράταξη κάνει λόγο για έρευνα που ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα και ασκεί κριτική στη διοίκηση της περιφέρειας τονίζοντας πως «ο περιφερειάρχης και οι συνεργάτες του νοιάζονται μόνο για τις καρέκλες τους».

Αναλυτικά το σχόλιο της Περιφερειακής Σύνθεσης έχει ως εξής:

«Τη δυσαρέσκεια τους από την διοίκηση του νυν Περιφερειάρχη έδειξαν οι πολίτες της Περιφέρειας ΑΜΘ αφού όπως προκύπτει από την έρευνα της Good Affairs (Νοέμβριος 2022) το 46,9% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι δεν θα ψήφιζαν τον νυν Περιφερειάρχη στις επόμενες εκλογές.

Εν τω μεταξύ το 38,4% των ερωτηθέντων κρίνουν τη θητεία Μέτιου ως κακή ή πολύ κακή και επιβεβαιώνουν με τις απαντήσεις τους το προφανές: ότι η διοίκηση Μέτιου καταρρέει και βρίσκεται σε αποδρομή.

Με άλλα λόγια, οι πολίτες δήλωσαν με τις απαντήσεις τους όχι μόνο τη δυσαρέσκεια τους από τη διοίκηση Μέτιου, αλλά και την αποστροφή τους σε αυτήν και έτσι έβαλαν τον περιφερειάρχη ΑΜΘ στη λίστα εκείνων που δεν θα εκλεγούν στις επόμενες εκλογές.

Η έρευνα ανταποκρίνεται πλήρως στην πραγματικότητα, αφού ο περιφερειάρχης και οι συνεργάτες του έχουν καταφέρει  να «πατώσουν» την Περιφέρεια μας (δείκτες ανεργίας, απορροφητικότητας ευρωπαϊκών κονδυλίων κα) και να κάνουν εξαιρετικά δύσκολη την καθημερινότητα των πολιτών.

Σε μια περίοδο με πολλές προκλήσεις για όλους, ο περιφερειάρχης και οι συνεργάτες του νοιάζονται μόνο για τις καρέκλες τους και γι’ αυτό το λόγο ο κόσμος τους δείχνει την πόρτα της εξόδου.

Πρόκειται ίσως για τη χειρότερη διοίκηση που έχει γνωρίσει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης σε όλους τους τομείς τα τελευταία χρόνια, αλλά τελειώνει σε δέκα μήνες από σήμερα!».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.