Περιφερειακη Συνθεση: «Ο Αντιπεριφερειαρχης Καβαλας θυμηθηκε επιτελους τη Νυμφαια!»

Αιχμές από την περιφερειακή παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης για την έγκαιρη τουριστική προετοιμασία της Περιφέρειας

Προς τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας στρέφει τα βέλη της κριτικής της αυτή τη φορά η Περιφερειακή Σύνθεση. Αφορμή αποτέλεσαν οι δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη στον Τύπο της Καβάλας σύμφωνα με τις οποίες ζητούσε να γίνουν έγκαιρα ενέργειες για να ξαναλειτουργήσει η συνοριακή είσοδος της Νυμφαίας για την είσοδο τουριστών.

«Χαιρόμαστε πολύ που συμφωνεί με τις απόψεις της παράταξής μας, αλλά λυπόμαστε που το κάνει ακόμη μια φορά απλά ως παρατηρητής των εξελίξεων» σημειώνει χαρακτηριστικά η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο και εξηγεί πως «ο κάθε Αντιπεριφερειάρχης, είτε χωρικός είτε θεματικός οφείλει να πρωτοστατεί στις εξελίξεις και να είναι πρωτοπόρος και όχι να λειτουργεί με χρόνοκαθυστέρηση».

Εξ ου και η Περιφερειακή Σύνθεση υπογραμμίζει πως «με καθυστέρηση, σχεδόν ενός έτους ο σημερινός Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, που πολλές φορές έχει ψηφίσει ενάντια στα συμφέροντα των Π.Ε. Καβάλας & Π.Ε. Θάσου θυμήθηκε να ζητήσει το άνοιγμα της συνοριακής εισόδου της Νυμφαίας! Μάρτιο μήνα πλέον να απευθυνθεί προς οποιοδήποτε αρμόδιο φορέα» και τον παροτρύνει «να διαβάσει την επερώτηση που έχει καταθέσει στο Π.Σ. η παράταξή μας (με συντονίστρια την κα Μαρία Πολυμέρου και τις υπογραφές όλων των Συμβούλων στις 19/2 ε.ε.) σχετικά με τον Τουρισμό μήπως και μπορέσει να αντιληφθεί και τι άλλο χρειάζεται ο τουρισμός στην Θάσο και στην Καβάλα, τι πρέπει να γίνει για την υγειονομική ασφάλεια και ταυτοχρόνως να μάθει και τι άλλα προβλήματα έχει προκαλέσει στον τουρισμό και στην οικονομία η διοίκηση στην οποία μετέχει!».

«Γιατί δεν ζήτησε να συζητηθεί η επερώτηση μας;»

Παράλληλα η περιφερειακή παράταξη σπεύδει να σημειώσει πως «στην ίδια ερώτηση, με την εμπειρία της κ. Πολυμέρου, που προέρχεται από τον Τουριστικό Κλάδο περιγράφονται αναλυτικά οι προβληματισμοί τους οποίους έχουν όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου και ήταν στην ευχέρεια της διοίκησης να συζητηθούν στη συνεδρίαση του Φεβρουαρίου αλλά προφανώς δεν το θεώρησαν σημαντικό και έτσι η επερώτηση θα συζητηθεί στο τέλος Μαρτίου!»

«Γιατί, ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας αφού νοιάζεται τόσο πολύ δεν ζήτησε να συζητηθεί η επερώτηση μας;» διερωτάται η Περιφερειακή Σύνθεση, εξηγώντας πως  «αυτά που επιτέλους ανακάλυψε θα πρέπει να τα θέσει πρώτιστα στην διοίκηση της Περιφέρειας! Τέλος οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται σε θέση ευθύνης και οφείλει να μην λειτουργεί ως ουραγός κι έτσι να πλήττει τις Π.Ε. Καβάλας κ Π.Ε. Θάσου».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.