Περιφερειακη Συνθεση: «Με ιδεες αλλων θελει να κανει πολιτικη ο περιφερειαρχης ΑΜΘ»

Αιχμές με αφορμή τη σύσκεψη για την τουριστική προβολή της Ροδόπης

Περιοδεύοντα θίασο χαρακτηρίζει τη διοίκηση της Περιφέρειας η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, «Περιφερειακή Σύνθεση» ασκώντας κριτική αυτή τη φορά για τη πραγματοποιηθείσα σύσκεψη για την τουριστική προβολή της Ροδόπης. Η «Περιφερειακή Σύνθεση» κατηγορεί τη Διοίκηση της Περιφέρειας πως σφετερίζεται τα έργα άλλων ενώ ειδικά για τη Ροδόπη τονίζει πως «χρειάζεται περίσσιο θράσος για να μιλάει για τουριστική προβολή»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στη Ροδόπη έκανε στάση αυτή τη φορά ο περιοδεύων θίασος Μέτιου, που δήθεν ασχολείται με την τουριστική προβολή των περιφερειακών ενοτήτων της ΠΑΜΘ. Για άλλη μία φορά ο Χρήστος Μέτιος δηλώνει ικανοποιημένος, μόνο που σε αυτό το δελτίο τύπου, παραδέχτηκε ανοικτά την ανικανότητά του, γράφοντας ότι «οι φορείς παρουσίασαν προτάσεις που έχουν ενδιαφέρον, τις οποίες και θα μελετήσουμε ώστε πολλές από αυτές να τις υιοθετήσουμε και να τις εντάξουμε στο σχεδιασμό μας».

Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα της διοίκησης του και αυτός είναι και ο λόγος που οι πολίτες του έχουν ήδη γυρίσει την πλάτη και θα συνεχίσουν να τον αποστρέφονται έως ότου δώσουν την οριστική απάντησή τους στην κάλπη της 8ης Οκτωβρίου.

Το πρόβλημα είναι ότι ο περιφερειάρχης περιμένει πάντα από τους άλλους να του «κάνουν τη δουλειά», σφετερίζεται τα έργα άλλων και προσπαθεί να τα παρουσιάσει ως δικά του, με αποτέλεσμα φυσικά να αυτογελοιποιείται.

Όσο για τη Ροδόπη, ειδικότερα, χρειάζεται περίσσιο θράσος για να μιλάει για τουριστική προβολή, την ώρα που δεν είναι ικανός ούτε για να τοποθετήσει ενημερωτικές πινακίδες σε παραλιακούς οικισμούς για να διευκολυνθεί η πρόσβαση των τουριστών.

Επίσης, ας παρουσιάσει τους αριθμούς των διερχομένων από τον μεθοριακό σταθμό της Νυμφαίας και ας πει πόσους από αυτούς «κρατάει» κάθε χρόνο η Ροδόπη;

Φυσικά δεν περιμένουμε απαντήσεις, γιατί απλώς ούτε ο περιφερειάρχης ούτε οι συνεργαζόμενοι μαζί του τις έχουν.

Η μόνη απάντηση που περιμένουμε είναι αυτή των πολιτών που θα πουν ένα μεγάλο όχι στη διοίκηση του, τον ερχόμενο Οκτώβριο».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.