Περιφερειακη Συνθεση εναντιον Περιφερειαρχη για τις φωτιες

«Αυτές τις δύσκολες ώρες, που ακόμα οι φωτιές μαίνονται, η θέση του θα έπρεπε να είναι δίπλα στους ανθρώπους και όχι απέναντι από φωτογραφικούς φακούς»

Σφοδρή κριτική από την Περιφερειακή Σύνθεση στον Περιφερειάρχη ΑΜΘ κ. Χρήστο Μέτιο. «Οι φωτογραφίσεις του Περιφερειάρχη και οι αοριστολογίες της ανακοίνωσής του χωρίς κανένα συμπέρασμα σχετικά με τη σύσκεψη που είχε στο γραφείο του, εντείνουν ακόμη περισσότερο την ανησυχία μας και επιβεβαιώνουν την πεποίθησή μας ότι δεν είναι ικανός να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων» επισημαίνει η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης σε ανακοίνωσή της.

Υπογραμμίζει μάλιστα πως «αυτές τις δύσκολες ώρες, που ακόμα οι φωτιές μαίνονται στην Περιφέρεια μας, η θέση του θα έπρεπε να είναι δίπλα στους ανθρώπους που επιχειρούν και σε εκείνους που δοκιμάζονται και όχι απέναντι από φωτογραφικούς φακούς. Στην δε περίπτωση των συσκέψεων αξία έχουν τα συμπεράσματα και τα χρονοδιαγράμματα κι όχι οι φωτογραφίες και τα κενά ουσίας, δελτία τύπου. Αλλά, ο καθένας είναι οι επιλογές του».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.