Περι ζυθου σκιας

Από τον Σπάρτακο

Τοπική πολιτική κόντρα χωρίς νόημα χαρακτηρίζει ο Σπάρτακος το θέμα που προέκυψε σχετικά με τη μη συμμετοχή της μπύρας Βεργίνα στο 2ο Φεστιβάλ Μπύρας και Μουσικής επισημαίνοντας πως εκτέθηκαν όσοι βιάστηκαν να εγκαλέσουν το δήμο.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

 

 

«Τo 2ο Φεστιβάλ Μπύρας και Μουσικής πού διοργανώνει ο Σύλλογος «Γραµµόφωνο» και η ΔΚΕΠΠΑΚ στο ανοιχτό θεατράκι της Κοµοτηνής (26-28/6/2015) έγινε αφορµή για άλλη µια πολιτική κόντρα τοπικά, χωρίς νόηµα. Όποιος βιάστηκε να εγκαλέσει τον Δήµο που προχωράει σε γιορτή µπύρας χωρίς την τοπική ζυθοβιοµηχανία και µε μόνη παρουσία της ολλανδικών συμφερόντων Αθηναϊκής Ζυθοποιΐας, εκτέθηκε. Η επιστολή της κ. Λιβεριάδου, προέδρου της ΔΚΕΠΠΑΚ, προς τις 4 εταιρείες, καλεί πρώτη πρώτη την τοπική ΒΕΡΓΙΝΑ η οποία, για δικούς της λόγους προφανώς, ποτέ δεν απάντησε. Οπότε τι έπρεπε να γίνει;

 

Για µας στον «ΣΠΑΡΤΑΚΟ» το θέµα είναι να υπάρξει µία πολιτική συγκροτηµένη για την προώθηση των τοπικών προϊόντων, της τοπικής ζυθοποιΐας συµπεριλαµβανοµένης. Αυτό όµως µπορεί να γίνει στα πλαίσια ειδικών εκδηλώσεων µε τον παραπάνω στόχο, όχι σε γιορτές όπου κανείς δεν μπορεί να αποκλειστεί. Έχουµε συγκεκριµένες προτάσεις για το θέµα, μένει να βρούµε και … συνοµιλητές».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.