ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Το ψηφοδελτιο για την αλλαγη ονοματος

Τα μέλη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ καλούνται την Κυριακή 8 Μαΐου να επιλέξουν το νέο όνομα της παράταξης

Δύο επιλογές για το νέο όνομα της Χαριλάου Τρικούπη, δίνει η ηγεσία της με την απόφασή της που αποτυπώνεται  στο ψηφοδέλτιο που θα ρίξουν στις κάλπες τα μέλη του κόμματος. Η νέα εσωκομματική διαδικασία για την επιλογή του ονόματος και του συμβόλου καθώς και για την ανάδειξη των νέων μελών νομαρχιακών επιτροπών, των νέων μελών των συντονιστικών επιτροπών και των συνέδρων για το 3ο Συνέδριο του κόμματος, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Μαΐου 2022. 

Κίνημα Αλλαγής ή ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής (με σύμβολο τον ήλιο) είναι οι δύο επιλογές, οι οποίες έχουν ήδη «μετρηθεί» σε σχετικές έρευνες που προηγήθηκαν. Σύμφωνα με πληροφορίες η σύνθετη επιλογή (ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής) είναι αυτή που ξεχώρισε ανάμεσα σε άλλες όπως ΠΑΣΟΚ-Δημοκρατική Παράταξη, που απορρίφθηκε με το σκεπτικό ότι έχει αξιοποιηθεί στο παρελθόν.

Υπενθυμίζεται ότι στην Ροδόπη θα στηθούν τέσσερα εκλογικά κέντρα, με πέντε εκλογικά τμήματα. Στον Δήμο Αρριανών η κάλπη θα στηθεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο της Φιλλύρας, στον Δήμο Μαρωνείας –  Σαπών στο συνεδριακό Κέντρο Σαπών και στον Δήμο Ιάσμου στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ιάσμου, ενώ τα δύο εκλογικά κέντρα της Κομοτηνής θα βρίσκονται στο κτίριο της πρώην Νομαρχίας Ροδόπης.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.