ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Με τεσσερα μελη εκπροσωπειται η Ροδοπη στη νεα ΚΠΕ

Σε κλίμα ενότητας, ευχαριστίες απευθύνουν οι Ι. Αχμέτ, Δ. Δαμιανός και Γ. Μανανάς

Τη νέα σύνθεση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής ανακοίνωσε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή του Συνεδρίου.

Σύμφωνα με τα πρακτικά των επιμέρους εφορευτικών επιτροπών των 20 καλπών, ψήφισαν 4556 σύνεδροι. Συνολικά την ΚΠΕ απαρτίζουν 301 μέλη από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από τη Ροδόπη, τρία είναι τα πρόσωπα που εξελέγησαν. Πρόκειται κατά σειρά κατάταξης για τους Γιώργο Πεταλωτή, Γιώργο Μανανά και Δάμωνα Δαμιανό. Παράλληλα μετέχει εκ της θέσης του ο βουλευτής Ροδόπης, Ιλχάν Αχμέτ.

Ιλχάν Αχμέτ: «Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για την Ροδόπη»

«Θέλω να συγχαρώ όλους όσους εκλέχθηκαν στην ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ από την Ροδόπη, τον συνεργάτη και φίλο μου Δάμων Δαμιανό , τον σ. Γιώργο Μανανά και τον σ. Γιώργο Πεταλωτη» σημείωσε σε ανάρτησή του ο βουλευτής Ροδόπης κ. Ιλχάν Αχμέτ και συμπλήρωσε: «Η Ροδόπη και με την συμμετοχή την δίκη μου ως βουλευτή θα έχει ισχυρή φωνή στο ανώτερο καθοδηγητικό όργανο του Κινήματος μας.
Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε για την Ροδόπη με τους συνεργάτες μου μαζί και στην ΚΠΕ του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ και την στήριξη του λαού μας.
Θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά όλους τους συμπολίτες μου που συμμετείχαν κατά χιλιάδες στις εσωκομματικές μας εκλογές και μας έδωσαν ισχυρή εκπροσώπηση τόσο στις Συντονιστικές Επιτροπές των Δήμων όσο και στη Νομαρχιακή Επιτροπή Ροδόπης και στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής».

Δάμων Δαμιανός: «Ο μεγάλος στόχος, παραμένει πάντα η πραγματική ζωή»

Από την πλευρά του ο κ. Δάμωνας Δαμιανός επεσήμανε πως «οι νέοι καιροί επιβάλλουν νέες ευθύνες. Η επανεκλογή μου στη Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής μού δίνει μια προσωπική ικανοποίηση για την αναγνώριση και αποδοχή από τους συντρόφους σε όλη την Ελλάδα, με τους οποίους συμπορευόμαστε σε αγώνες και κοινά ιδεώδη για την πολιτική, την κοινωνία, την Δημοκρατία.
Ο μεγάλος στόχος, όμως, παραμένει πάντα η πραγματική ζωή, που είναι μια καθημερινή μάχη με τα προβλήματα και τελικός προορισμός η οικοδόμηση μιας κοινωνίας ισότητας, ελευθερίας, δικαιωμάτων και Ειρήνης.
Εκεί κρινόμαστε όλοι όσοι ασχολούμαστε ενεργά με την πολιτική και τα κόμματα. Είναι τιμή μου που δίνω την μάχη μέσα από τις τάξεις του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος που ιδρύθηκε για να υπηρετεί το Λαό και την Πατρίδα.
Και η Ροδόπη και η Θράκη θα είναι πάντοτε η πρώτη και μεγάλη μας προτεραιότητα.
Τις ευχές μου για παραγωγική θητεία και στους συντρόφους Γιώργο Πεταλωτή και Γιώργο Μανανά που μαζί με τον βουλευτή Ιλχάν Αχμέτ θα είναι η ομάδα κρούσης της Ροδόπης σε αυτή μας την πορεία στη νέα Κεντρική Πολιτική Επιτροπή».

Γιώργος Μανανάς: «Θα συνεχίσω με τις ίδιες αξίες να υπηρετώ τον κοινό πολιτικό στόχο»

Τέλος ο κ. Γιώργος Μανανάς απεύθυνε «ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους-όλες που εκτίμησαν τη μέχρι τώρα πορεία μου και τους αγώνες μου, ώστε να με εκλέξουν για πρώτη φορά στη Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής» και διαβεβαίωσε πως «θα συνεχίσω με τις ίδιες αξίες να υπηρετώ τον κοινό πολιτικό στόχο που εγγυώνται με τη συμμετοχή τους αρκετές και αρκετοί ακόμα άξιες και άξιοι συναγωνίστριες και συναγωνιστές σε όλα τα όργανα της παράταξης. Θα δώσω και πάλι καθημερινές μάχες για το ΠΑΣΟΚ, τη Θράκη, τη Ροδόπη, την Κομοτηνή και την πατρίδα! Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια μου και ιδιαίτερα την κόρη μου την Κατερίνα».

Αναλυτικά η σύνθεση της νέας ΚΠΕ βρίσκεται εδώ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.