Πασχαλινη επισκεψη στην αγορα Κομοτηνης απο τον Δ. Χαριτου

«Έντονη η ανησυχία, η αγωνία, η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα»

Επίσκεψη στην αγορά Κομοτηνής, λόγω των εορτών, πραγματοποίησε ο βουλευτής Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Χαρίτου, συνοδευόμενος από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, όπου συνομίλησε με επαγγελματίες για την πορεία της οικονομίας, αλλά και την κίνηση που υπάρχει αυτή την περίοδο.

Σε δηλώσεις του ο βουλευτής τόνισε πως από τις συνομιλίες του με τους επαγγελματίες της πόλης, διαπίστωσε πως επικρατούν σε αυτούς ανάμεικτα συναισθήματα.

«Από τη μία πλευρά, με την προσδοκία ότι θα ανοίξει η οικονομία, υπάρχει μία συγκρατημένη αισιοδοξία στους επαγγελματίες. Από την άλλη όμως είναι έντονη η ανησυχία, η αγωνία, η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα» ανέφερε, γιατί πολύ μεγάλο μέρος των επαγγελματιών δεν έλαβαν καμία οικονομική στήριξη από την κυβέρνηση όλο αυτό το διάστημα της πανδημίας.

Αποτέλεσμα ο επαγγελματικός κόσμος σήμερα να έχει συσσωρεύσει χρέη, ανοιχτές υποχρεώσεις και η επόμενη μέρα να είναι δύσκολη.

Την ίδια στιγμή, τόνισε, «οι εργαζόμενοι και οι συνταξιούχοι, των οποίων τα εισοδήματα καθηλώθηκαν όλο αυτό το διάστημα, αδυνατούν να τροφοδοτήσουν την κατανάλωση, ώστε να ενισχυθεί η ζήτηση, να τονωθεί την αγορά και να κινηθεί η τοπική οικονομία».

Από την πλευρά του διαβεβαίωσε τους επαγγελματίες και τον κόσμο της εργασίας  που εξέφρασαν την αγωνία και την ανησυχία τους, ότι όπως μέχρι σήμερα ήταν δίπλα τους θα συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο, έχοντας ως οδηγό τις δικές τους ανάγκες και τις ανάγκες του τόπου μας.

«Οι μέρες που διανύουμε δεν είναι μόνο μέρες παθών, αλλά και μέρες ανάστασης και ελπίδας. Γι’ αυτό και εύχομαι σε όλους τους συμπολίτες μου χρόνια πολλά με υγεία, δύναμη και αισιοδοξία για την επόμενη μέρα» κατέληξε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.